Hobbyn sähköongelmat, löytyykö kohtalontovereita

PÄTSI EERO 02.03.2008 20:57

Lueskelin pitkästä aikaa tätä foorumia ja havaitsin, että muillakin Hobbyn omistajilla on ollut kosolti ongelmia sähkölaitteiden kanssa. Niin myös minulla. En tiedä onko oikein ja korrektia sanoa, että "mukava että kohtalontovereita löytyy". Itselläni on -07 650 KMFE jossa heti tuoreeltaan paukahti valaistusta ohjaava relekortti rikki. Samalla sai pitää puheen lattialämmityksen muistolle, myös se lakkasi toimimasta. Vaunuun asennettiin uusi relekortti(jonkinlainen piirilevy). Myös sen elinikä oli nanosekunneissa. Nyt on koko sähkökeskuksen ja kolmannen evoluutioversion piirilevyn hankinta työn alla. Koko lystin maksaja on vielä etsinnässä. Koska kyseessä on tuontivaunu, niin paikallinen huolto ei suostu tekemään normaalia takuuhuoltoa; vain käteinen käy. Se on toinen tarina, josta avasin keskustelun tuonne "Jäsenkeskustelu" osastolle. Onkohan kellään ollut juuri vastaavaa sähköongelmaa? Valoisia kesäöitä odotellen...

HYTTILÄ ESKO O 02.03.2008 21:22

Ei omakohtaisia, eikä tule. Tuolla lisää http://www.karavaanarit.fi/ajankohtaista/etuteltan_puheet/matkailuvaunut_ja_vetoautot/?E26528M=15&x26528=18244332

TUOMINEN RISTO 05.04.2008 17:45

Ei muuten kuin lattialämmityksen kylmeneminen. Vika oli muuntajalta vastukselle menevän johdon liitos. Tinasin sen uudelleen ja taas toimii.

TERVO JARI 05.04.2008 18:51

"Hobbyn hienouksista" ja laittaa valot ym sähköt "perinteisesti", jos ei iteltä onnistu aina löytyy "hituvirta" asentajia . . . edullisesti . . .

Rajansa sillä mitä kantsii maksaa tollasista "hienouksista", tosin vika voi olla sellanen että jossakin on niitattu johto oikosulkuun, ei sen kummempi vika ? ? ? ( Tarkista johdotukset yleismittarilla, helpponakki . . . )

Noita vermeitä kun tekee huonolla palkalla siirtotyöläinen, sen mukainen työmotivaatio hällä . . .

Jari

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.