Miksiköhän Mobile.de ei aukea mulle?

KNAAPI JUHA 21.12.2008 21:41

Jouduin tässä turvautumaan tietokoneeseen, jossa on Opera-selain, eikä muita vaihtoehtoja.

Useammankin illan olen yrittänyt avata Mobile.de:n sivua, mutta matkailuautosivut ei mulle aukene. Pääsivukin kenkkuilee ja on aivan vieraan näköinen. Välillä tulee pelkkiä vaakaviivoja.

Viitseisköhän joku Oopperaa selaavaa jelpata ja yrittää ja sitten raportoida. Muutoin selain tuntuu kyllä pelaavan.

Kiitokset etukäteen. Juha

LAHTI ANTTI 22.12.2008 09:46

Opera selainta mulla ei ole, mutta ainakin Firefoxilla sivut aukeavat normaalisti.

HYTÖNEN RAIMO 22.12.2008 11:43

Olettaisin, että jokin Operan ominaisuus ei pelitä kyseisen sivuston kanssa. Itsellä läytössä Windowsin Internet Explorer 7, jolla sivut toimivat kuten pitääkin.

LUOTO KARI 22.12.2008 16:54

Kokeilin äsken Opera-selaimella (versio 9.6) ja hyvin toimi mobile.de. Minulle Opera on aivan perusasetuksilla, joten ei pitäisi tarvita mitään säätöä. En tunne Operaa kovin hyvin, mutta huomasin, että jos asettaa (englanninkielisessä) View->Style->User Mode, niin näkymä on varsin kummallinen. Mutta jos on Author Mode, niin näkymä on normaali. Voisit myös yrittää päivittää selaimen, mikäli se sattuu olemaan vanhempaa versiota.

KORHONEN ERKKI 22.12.2008 19:31

Veikkaanpa että sivun aukeneminen ei ole selaimesta kiinni, vaan koneeltasi puuttuu "Java".

Jos koneesi käyttöjärjestelmä on Windows xp tai Vista lataa Java täältä: http://finnish.toggle.com/lv/group/view/kl38900/Java_Runtime_Environment_JRE_.htm

Jos koneesi on Windows 98 niin sinne ei Javaa muistaakseni saakaan. Jos koneessasi on jokin muu käyttöjäjestelmä niin kanattaa asiaa kysellä jostain foorumilta, Googlettamallahan niitä löytyy.

"Jouduin tässä turvautumaan tietokoneeseen, jossa on Opera-selain, eikä muita vaihtoehtoja." Veikkaapa että jos koneesi on Windows niin kyllä sieltä löytyy myös Explorer selain, katsohhan "Kaikki ohjelmat"!

KNAAPI JUHA 23.12.2008 20:53

Yritin hädissäni jo ladata Firefoxiakin mutta kone herjaa ja väittää, että NT ei kelpaa käyttöjärjestelmäksi vaan pitäisi olla W 2000 tai uudempi. No, ei mulla ole.

Tänään on läppäriin vaihdettu uusi Norton varmuusväline entisen F-securen tilalle. Norton löysi ja tappoi jokusen pöpön tai mikä lienee ollut basilisko.

Olen taas hylännyt vanhan pöytäkoneeni ja Firefox pelittää taas läppärissa.

Jouluja vaan kaikille.

Ps. Tärkeät työt säästävät lattianpesulta yms...

TERVO JARI 23.12.2008 21:04

Noi virustentorjunta ohjelmat olen ohjelman asennusajaksi poistanut käytöstä jotta asentuu kaikki tarvittava, tahtovat herjata jotain tiedostoja asennuksen yhteydessä mutta kun ei oo käytössä ei herjaakkaan . . .

Ei ole vielä tähänmennessä kerinny asennuksen aikana "pöpöjä" tuleen koneelle . . .

Tuurillahan ne laivatkin seilaa, vaikkakin eivät Tuurissa . . .

Käytössä uusin versio Firefoxixta . . .

Jari
POHJANTÄHTI JORMA 23.12.2008 23:45

Jeppe leuhkii taidoillaan

KORHONEN ERKKI 24.12.2008 16:12

On totta että Firefox ei toimi vanhemissa Windowseissa, mutta mikä käyttöjärjestelmä on läppärissäsi!? Auttoiko pelkkä selaimen vaihtaminen että pääset selaamaan Mobile.de sivuja?

Hyvää Joulua kaikille!

KNAAPI JUHA 25.12.2008 12:33

Joo, läppärissä on Vista ja siinä toimii Firefox. Nyt kun Norton asennettiin, aukeaa taas kaikki ja peli toimii.

Vanhassa Pentium II pöytäkoneessa on se NT ja se ei suostunut lataamaan sitä Firefoxia. Operalla Mobile.de ei auennut lainkaan.

Kotiin joulunviettoon saapuneet vahvistukset arvelivat, että joko vanha Opera-versio tai vanha Pentium II eivät jaksa Mobile.de:tä.

Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.