Vappu tulee! Oletko valmis

Martti Pulkki 12.04.2023 07:07

Ma järjestää kunnon Kevätkarkelot vapputapahtuman Tuurissa. Ohjelman ja ilmoittautuminen tapahtumaan : www.matkailuautoilijat.fi
Ilmoittautumalla ennakkoon säästät sekä varmistat itsellesi tervetuliaiskassin.

Toivo Koistinen 13.04.2023 20:58

Mukavaa juhlaa sinne, ja hauskaa vappua kaikille.
Minä olen valmistautumassa, eli otan polkupyörän ladon seinältä roikkumasta, ja jos kelit suo, että tie pysyy sulana, alan ajeleen tuota omaa pätkääni, ja alan keräämään taas tienvieriroskat pois.
Maailman paras aloitus on tullut Yleltä, eli miljoona roskapussia houkutellaan kansa keräämän pois, ja voin vahvistaa taas kun ajelimma pääiäispyhänä Oulussa mutkan, että keräysmateriaalista ei ole, eikä tule pulaa tienvarsilta.
Parista pysähdyspaikasta löysin 17 juomapurkkia keräyskoneeseen. Tosin pantillisia oli vain koneen mukaan 9, mutta soromnoo.
laskeskelimma että jos kaikki mitä matkalla nähtiin, niin loppuun satakunta purkkia olis ollu mukana, kun kotiin tultiin. Mutta mahottomuus autolla pysähellä siinä likennevirrassa
Niinja sitten se roskan määrä. Jessös, kokonaisia kotitalous roskapusseja monta muun sälän lisänä.
Haarakankaan molokki täynnä kotitalousjätepusseja, eli voi jessus meitä Suomalaisia
Niiettä entä vapuhulinan jälkiin, sanonminä hohtimet, että olis Tornion vuoden kansalaiselle PulloEkille hommia.
Niin siihen miljoona kerääjäsakkiin karavaanarit tervetulloo. Itse en osaa niitä omia saavutuksia kirjata sinne, mutta olempa hommassa mukana entiseen tapaani.
Tp

Sepeteus Vaari 13.04.2023 21:50

Toivo on oikialla asialla kun hänkin kerää roskia.
Mutta on Toivo pilannut luotoakin isolla kädellä kun on tehnyt sen " "yöpaikan"Sodankylän yläpuolelle.

Toivo Koistinen 14.04.2023 06:11

Se on totta, mutta osin kaunistui maisema, kun se allasjärvi tuli siihen, samalla antaen kalamiehille hyvän venepaikan, ja se vieläpä hyödyttää meitä tekemällä sähköä.
Muta pilattu mikä pilattu. Pitää vaan toivoa, että kun ihmiskunta häviää, niin siihenkin, kuten nin moniin minun pilaamiin paikkoihin luonto palaa ne korjaillen
Olen myös nimittäin monta muutakin paikkaa kaivellut pitkin Suomea, samoin ajellut maita sinnetänne isoillakin tietyömailla, joitta teitä pitkin huristelee autoarmeijat eestaas, ja päästää savua ilmaan.
ihminen kun sitten on ahneuttaan hakkaillut mettiin aukkojaa, ja vienyt pois puut, olen niitä aukkoja aikanaan äestellyt, ojitellut, ja mätästellyt, samalla kylväen sinne uuden puusukupolven kasvamaan.
Tosin polttaen fossiilista poltoainetta tonnikaupalla savuna ilmaa pilaamaan.
Voi sanoa, että paholaisen renki minä. ja kai siinä ennakoitu asia, kun tohtorien toimesta mulla kahtapuolta päätä pääluussa kolot, joihin pelsepuuppi kai aikanaan kasvattanee sarvet, ja palkkaa allekirjuuttaneen virkaansa, jääden itse vanhuus elakkeelle.
Näkemä, kun elämä.
Tp

Veli-Pekka Merikallio 14.04.2023 13:46

Luulin otsikon perusteella lukevani Maryn Kevätkarkeloista, vaan roskien keruuksi meni.

Olisiko Toivolle ylivoimaista pysyä otsikon aiheessa tai aloittaa sitten hyvästä asiasta, roskien keruusta, oma otsikkonsa, tilaa biteille on kyllä riittävästi?


Niin, Martilta piti tiedustella, onko Onnelassa tuolloin yksityistilaisuus vai saako alueella piipahtaa ihan omaan laskuunsa?
muokattu: 14.4.2023 13:47
Petteri Haverinen 14.04.2023 16:59

Wappu tulee kyllä ja reissuun mennään, kohde vielä hakusessa ja ei, ei edes maryn jäsenenä ole kohteena toisten onnelaksi kutsuma… minulle lähempänä helvet… oleva paikka.

Kari M Niemelä 14.04.2023 17:31

Haverinen, tarkenna vähän miksi Keskisen alue on mielestäsi helvetti, Tivolin aikaan aina väkeä paljon mikä ymmärettäävää kun ilmainen alle 13 v , muuten tosi hyvä alue palveluineen 20 €:n hintaan

Petteri Haverinen 14.04.2023 18:27

Puuttuu kokonaan idylli ja sen myötä kaikki. Jos on yhtään käynyt erialueilla Suomessa/Euroopassa, niin varmasti tietää mistä kirjoitan.


Oksennusta täynnä olevat vessat ja yläpuolella pörrää kopteri. Ylihintainen kauppa…
muokattu: 14.4.2023 18:40
Kari M Niemelä 14.04.2023 18:43

Onhan tätä Suomea tullu kierrettyä 2007 v lähtien ristiin rastiin, Baltianmaat ristiin rastiin, Eurooppa aukee vasta nyt kun eläkepäivät alkoi,idylli ja kaikki muukin löytynyt joka paikasta, myös Keskiseltä


En ole ikinä leirintäalueen vessoissa törmännyt kyseiseen asiaan , kopteri pörrää päivisin ? , saa siltä halpaakin niinkuin joka kaupasta
muokattu: 14.4.2023 18:48
Martti Pulkki 15.04.2023 19:49

Moi V-P. Se on myös auki kaikille (jollei myydä täyteen jota tuskin tapahtuu) tosin yhteiseen riemuun pääsee vain maksamalla treffimaksun (tanssit ja muu ohjelma) Tapahtuma on siis avoin kaikille SFC yhdistysjäsenille. Niin ja jos katsot hintojamme, et todellakaan maksa liikaa jos tulet treffeille.

Sepeteus Vaari 15.04.2023 21:02
Martti Pulkki

Moi V-P. Se on myös auki kaikille (jollei myydä täyteen jota tuskin tapahtuu) tosin yhteiseen riemuun pääsee vain maksamalla treffimaksun (tanssit ja muu ohjelma) Tapahtuma on siis avoin kaikille SFC yhdistysjäsenille. Niin ja jos katsot hintojamme, et todellakaan maksa liikaa jos tulet treffeille.

Peukkua.

Sirpa Eskelinen 20.04.2023 18:17

Hauska lukea vanhojen konkarareiden keskinäistä jorinaa.

Eskelinen alkoi maksaa SFC:lle jäsenmaksuja 1983 ja minäkin toistakymmentä vuotta hänen vaimonaan, vaikka olen ollut Eskelisen vaimo vuodesta 1972 lähtien ja sillä tavalla vuosikymmeniä "karavaanari" vaikka alkuvuosina naisia ei laskettu muuhun kuin kahvinkeittoon ja pannulappujen virkkuuseen.
En ole hyvä pannulapun virkkaaja ja Eskelisten kahvit keittää kone.

Vappu tulee. Eskeliset ovat valmiita odottamaan, mitä tämä vappu tuo tullessaan.

Sirpa

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.