Tuli käväistyä Lahden Caravan Messuilla

Jari Siltala 24.09.2018 17:22

Tässä pieni kattaus tarjonnasta.Unelmista ja saavuttamattomista haaveista toistaiseksi.Köllöttelin siellä Concorden vuoteella unelmoiden josko meillekkin joskus vielä oikein Luxus kulkine.Siinä pilvilinnoja rakennellessa tuli sitten aihetta isommillekkin tarpeille ja rykäsin kokeilemaan Wc:n toimivuutta.Siinä sitten istuskellessä melken minun mitoille tehdyllä "pöntöllä" ja pinnistellessäni "Booaa" maailmaan totesin yhden pienen puutteenkin tämän hintaluokan kulkineessa........nimittäin vessasta puuttui lehtiteline !!!! Heti perään toinenkin jopa suurempi puute.Siistiintymiseen ei sitten ollutkaan haaveilemaani poreammetta.Sekös sitten sapetti ja kovasti.No joo se siitä jos etten usko niin voin toiste valehdella lisää.Käykää nyt kuitenkin tästä linkistä pällistelemässä oliko jutussa edes vähän totuutta niinkuin nimeksikään.https://www.youtube.com/watch?v=aNytLBtrUCE&t=63s

Kaj Nyyssönen 25.09.2018 18:01

Uskotaan katsomattakin, onneksi et vetänyt vessaa. Minä lopetin sen jälkeen Lahdessa messuilla käynit kun kirjakauppias ei ollut enään siellä myymässä matkjalukemista.

Jari Siltala 25.09.2018 20:32

Kaikilla on syynsä ja tapansa käynteihin kuka missäkin ! Myös kyynisyys lisääntyy vuosirenkaiden mukana kunnes tulee vaihe,ettei osaa enää olla sitäkään.Kyllä sun Kaj kannattaa tämä video kuitenkin katsoa voi vaikka piristää mielialaasi huomaamattomasti.P.S.On tainnut messuille tulla ilmaisia noviiseja jakeluun ? Katselin kun monilla oli monenmoista aviisia melko tyylikkäissä ilmaisissa kasseissa.Kyllä olet saattanut jäädä paljosta vaille ?

Juhani Backman 26.09.2018 11:38

No ei tullu naapuri kävi ja sano et ei köyhäl oo varaa ees katella ku vaa rupee v*** hintavat kulkimet o raha massia kantavat .

Toivo Koistinen 26.09.2018 15:10

Videot olivat hyvin tehtyjä.
Edulliset yksinkertaiset "kansan autot näyttävät" loistavan poissa olollaan. Nuo valtamerkkien riisututkin on jo puettu krumeluureihin, ja hintakin on tosiaan, että ei uskalla kattoakkaan.
Eli happamia sanoi kettu pihjalan marjoista
Emme tosin tälläkään kertaa olleet paikalla, mutta mitä sain käsitystä videossa, ja mainoksista nettikaravaanista sun muusta.
Toinen huomio josta aiemminkin olen, että autot sisustetaan monelle henkilölle, mutta ei millään keksi miten se käyttö sillä porukalla vaikka viikon reissulla onnistuu.
No joo, kuten nuorna tuli sanottua, että huusholliin mahtuu helposti yhden miehen lisäksi vaika kuus nuorta naista, mutta se oli sillon.
Mutta ninhän se on yleensä kaupan käynnissäkin. keksitään tuotteeseen jotain uutta, verrattuna vaikka jääkaappi kotona jossa on nettivalvonta, jotta kaupasa voi katsoa lääppimis puhelimesta, mitä sieltä puuttuu.
Tarjontahan kysynnän luo, ja hintahan on neuvottelu kysymys, jossa kohta on ostajalla jokka hai kourassa
TP

Jari Siltala 26.09.2018 16:25

Kiitos äijät kommentoinneista.Kiva juttu ettei mene ihan haaskiin videoiden esittely täällä ja on sentään jokunen katsojakin.1,2,3,4,5,6,7 tulevan lauantain Lotto riviksi niin saa sillä ainakin laatu autosta pitää ovenkahvasta kiinni.Sateento ja lämmintä syksyä kaikille.

Kari Vatanen 29.09.2018 08:24

Sattuikohan kenellekään jäämään mieleen sen yrityksen
nimi joka esitteli peruutuskamerapakettia B-hallissa
messutarjouksena hintaan 179.00 €?

Jari Siltala 29.09.2018 11:12

Olisikohan ollut tämä liike kyseessä ?https://www.jammaa.com/

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.