Sinä vandaali joka olit vappuaattona Nallikarin leirintäalueella

JYLKKÄ PEKKA 01.05.2007 16:47

Laita yhteystietosi niin lähetän sulle pehmusteet rahtivapaasti niihin Baaden baaden tuolien runkoihin jotka pöllit sillä aikaa kun kävimme kaupungilla paikalta nro. 229.

HEIKMAN RAIMO 16.05.2007 23:49

On se surullista, mutta kyllä noilla isoilla "kansainvälisillä" alueilla pitäis kaikki panna kettingillä lukkoon, muuten voro pe...le kyl vie... KJON

T:Hekku!

JYLKKÄ PEKKA 21.05.2007 18:46

Alkaa aika käymään vähiin sillä niissä toisessa oli varkaushälytin kolmenkymmenen vuorokauden ajastimella nimittäin happosytytin ja parikymmentä grammaa anittia se ei tapa mutta persehän siinä voi mennä vähä huonoon kuntoon viekää ainakin sisätiloista poisa älkää yrittäkö purkaa sillä se tulee takuuvarmasti silmille.Että vandaalille hyviä istuntoja. MAT

HYTÖNEN RAIMO 21.05.2007 20:09

Tuskin se varas tätä palstaa lukee - tai tiedä häntä. Ja kovin olit pannut hidasta amitsuunia siihen pommiisi, elisit pistänyt heksogeenia tai pentriittiä, niin tulisi vähän ärhäkämmät lähdöt.

No leikki sikseen, eihän noita viimeksimainittuja tavalliset pulliaiset edes saa käsiinsä, ovat nimittäin sotilasräjähdysaineita. Ja kaikkihan tietää, että et Sinä mitään pommia niihin tuoleihin ole pannut, eikä kannata vastaisuudessakaan. Sellainen maalipanos kyllä voisi olla kätevä - värjäisi konnan lauetessaan kirkkaan vihreäksi tai tuskan punaiseksi, niin ainakin löytyisi helpommin (se konna nimittäin).

Tosipuheessa ainoa ja paras turva varkaita vastaan on vakuutus, mutta omavastuu pitää huolen siitä, ettei siitäkään ole pienehköissä varkauksissa taloudellista apua.

NYYSSÖNEN KAJ 21.05.2007 21:24

Sukulaisemme valitti että hänen halkoliiteristä hävisi aina halkoja eikä auttanut vaikka laittoi oveen kieltotaulun.

No hän päätti askarrella. Porasi reijän klapin päähän ja tyhjensi kahden haulikon panoksen ruudit reikään. Pani tapin tulpaksi siistista ettei sitä heti huomannut.

No muutaman päivän päästä eräs naapuri kärräsi talostaan ulos tiiliä. Naapuri ei sanonut mitään mutta kumma kyllä halkoja ei enään hävinnyt.

JYLKKÄ PEKKA 21.05.2007 21:37

Kaiken varalta panostin kun naapurissa oli semmoinen vaunukunta joka oli pystyttänyt etuteltan vaunun katolle nurinpäin oli vähän tuulinen ilma jos sen takia.Kyllä minä paukkuja saan aivan luvallisesti on rajaton osto ja käyttöoikeus ja sängynalla saan säilyttää viisikiloa.

JYLKKÄ PEKKA 28.05.2007 17:23

Aika käy vähiin kannattaa haudata ne rungot syvälle maahan kaikenvaralta ettei sarkahousun persuuksille käy vallan huonosti.Onko missäänpäi näkynyt kaivettavan takapihalle syvää monttua?.Yksi konsti on hyppyyttää ne rungot aavalle suolle,kuulostellaan missä paukahtaa!!!!!!MAT

JYLKKÄ PEKKA 05.06.2007 18:38

Voi halavatun halavattu ei niillä itäsuomen sytyttimillä tainnu tehdä mitään kun ei lehdissä eika televisiossa ole ollut mitään mainintaa siitä että on sattunut outo räjähdys onnettomuus tuolissa istuessa jostain käsittämättömästä syystä sarkahousuista lähti persuus taivaantuulliin.Kyllä se tosi on että itäsuomesta (lue venäjä)ole tullut mitään muuta hyvää kuin auringonnousu eikä sinne kannata katsoa kuin tasa jy..... MAT

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.