SFC alue Tilkunpelto Lammi

Jari Siltala 28.06.2018 21:46

Ihan mukavasti saatu katselijoita näille YouTube videoille kotimaan alueista.Myös uusia tilaajia on tullut runsaasti .Lähtiessämme eurooppaan 4.2.2018 oli Caravan Life Nro YouTube kanavalla 67 tilaajaa.Nyt 201 siitä se vähitellen kasvaa mikä on näin videoiden tekijän kannalta ihan myönteinen juttu.Kiitos kaikille tilaajilleni näissäkin piireissä.Toki lisääkin saa tulla ja otetaan avosylin vastaan.Nyt vuorossa lapsi ystävällinen SFC alue Tilkunpelto Lammilla.https://www.youtube.com/watch?v=AzApjAzOWYA&t=34s

Toivo Koistinen 29.06.2018 06:10

Hyviä videoita, ja mukava muistaa, missä on käyty. Mutta oliko Tilkun pellossa se paha asia, mikä noista pikkusista polkuautoilijoista tuli muistiin.
Oliko siellä ikärasismia pahimmillaan, vai missä leirissä se sääntö oli.
YLI 90, tai 100 VUOTIAILTA KIELLETTY POLKUAUTOLLA AJAMINEN, en ihan tarkkaan muista kunpi oli ikäraja.
Meitä ison ikäluokan ihmisiä siinäkin sorretaan.
Jo pikkupoikana jos sattu vahingossa kivi lentämään naapurin saunan ikkunaan, piti risu itte hakea mettästä, ja vieläpä semmonen että äidin laatu kriteerit täytti.
Mitä elämää se semmonen on kyselee nimimerkki yksi monien puolesta.
TP

Jari Siltala 29.06.2018 19:09

Elä huoli suotta Toivo,eiköhän nämä "lelut" ole meitillä kumpaisellakin jo sitä tasoa,ettei meitin kannata kärmistellä kelleen jostakin polkuautoista ?Muista myös jotta kyllä tässä vielä meitillekkin hauskan pitoa piisaa jahkas saadan ne ikiomat rollaattorit.Ei muuta kuin kelejä toivottelee hidas Hämäläinen.

Toivo Koistinen 29.06.2018 20:11

Kyllähän se rollaattori, tai oikeammin minä tehen kuten pohjanmaan poijat lehellä luin. Olivat mummonsa potku kolmiratas pyörään pistäneet jesusteipillä 125 koneen, ja vissiin lähes satasta ajelleet poliisin haaviin.
Sillai minä vanhakodissa viritän rollaatorin, ja karkaan.. https://www.youtube.com/watch?v=XwJUlbVGMYo
Mutta pirulauta kyllä pittää yli satavuotiaan saaha polokuautolla ajella.
TP

Jari Siltala 29.06.2018 20:34

Toivotaan toivotaan Toivolle pitkää ikää ja sata vuotta täytettyään HIV-tartunta .Yleensä siitä kun HIV todetaan on potilaalla vielä 10 vuotta elinaikaa.

Toivo Koistinen 30.06.2018 06:10

Elä Elä Jari. Nyt sinä et ajatellu kuinka kallis tauti se on.
Nimittäin jotta minä sen saisin, niin se ei onnistu kyllä kun nuoren verevän naisen kautta viakrallakaaan, ja ajatteleppa asia loppuun.
Nuoren naisen täytyy kantaa sitä tautia, elikkä sairastua siihen, ja hänen koko elämänsä olisi pilala, tavallaan eletty jo siinä vaiheessa.
Ja kaikki vaan vanhan ukon takia, jotta se voisi juonitella vielä 10 vuotta hoitureihen harmina.
Halavemmaksi tulisi istuttaa ukko rullatuoliin, ja kutitella höyhenellä jalakapohjia pari kertaa päivässä, koska nauru pidentää ikää
Vaimo nuorempana sanoi, kun kerran minulla vastusti, ja se vastustaminen kuuluu kuulemma läpi kylän, ja äkäpäissäni sanoin.
Päsispä pian eläkkeelle, niin loppus nuo harmit, niin saneli vaemo.
Minä otan sinäpäivänä eron, koska sinua ei kuuntele pirukaan tässä nurkissa, jos ei sulla ole mikkään homma juoniteltavana.
Sitte sekin, että minä olisin siellä leirillä 10 vuotta juonittelemassa, miksen saa ajella polokuautolla
TP

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.