Ruskaretki Lappiiin 2021|jakso 20|Joulupukin Pajakylä Artic Circle|BestPark Rovaniemi|Huskysafari.

Jari Siltala 24.12.2021 07:27

Niin se vaan syntyi joulun ihme meillekkin ja sain valmiiksi juuri jouluaatoksi
tämän Jouluspecial videon katsojille.BestPark Artic Circle tarjosi oivan majapaikan karavaanarille tutustua Joulupukin Pajakylään.Sain nauttia vauhdin hurmasta Huskysafarilla,kävin porojen aitauksessa.Kiertelin usean tunnin tätä suurta ja upeaa aluetta.Sain kunnian tutustua myös Joulupukin Kelkkatalo / Santa`s House of Snowmobile moottorikelkkamuseoon.Niin eikä yhtään huonommaksi jäänyt Santamus elämysravintolan ulkoalue missä sain kuvata sinne tehdyn aidon vanhan Lappalaiskylän.Katso ja nauti Napapiirin ihmeistä ja tunnelmasta.Hyvää joulua tilaajat & katsojat.https://www.youtube.com/watch?v=Ld02YNfWoVQ&t=164s

Martti Nousiainen 24.12.2021 11:51

Hyvää Joulua Seniori tubettajille!
Tuttuja Norjan maisemia oli mukava katsella. Noin 40 kertaa Norjassa reissanneena on mukavaa lievittää talvista kaukokaipuuta sohvalla löhöten. Eteläisin-, pohjoisin- ja itäsin- Norjan kolkka on käyty katsomassa. Bergenin ja Stavangerin seutu on käymättä ja taitaa jäädäkin puuttumaan.
Tiedän että tällaisen sarjan kuvaaminen ja editointi ei ole ihan läpihuutojuttu. Siinä joutuu uhraamaan myös aina omasta mukavuudestaan matkan aikana.
Onneksi löysin sarjan (vahingossa) juutuubista.
Hyvää Uutta Vuotta!
T. Martti

Juhani Backman 24.12.2021 12:12

Kiitos joulupukki kylän esittelystä, on vuosia sitten tullut käytyä täytyypä uusia joskus käynti
JOULUJA

Jari Siltala 24.12.2021 14:50

Kiitos Martti .Ei tässä mitenkään liioin joudu tinkimään omasta mukavuudestaan kun hommasta tykkää.Kuvaus innokkuuteni vuoksi reissaamme mieluummin ihan kahdestaan,Useimmille "retkikunnille" tälläinen innokas kuvaaja ja stoppailija olisi rasite (se on todettu) niin parempi otta kaikessa rauhassa itsekseen etenkin nuo välietapit.Tämän retken aikataulu hiukan tiukkeni kesken matkan ja se toi omat haasteensa ,mutta niistäkin selvittiin.Ehkä tuossa jos korona suo lähdemme taas eurooppaan tekemään uuden sarjan ja vähän on jo speciaalia suunniteltukkin reissuun.Hyvää joulua teille.

Jari Siltala 24.12.2021 14:50

Kiitos Juhani ,tuolla on mukava poiketa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.