Oopparin reissuja

Petri Hannula 03.11.2023 19:03

Mukava huomata, että karavaanareilla on runsaasti sosiaalisen median sisältöjä. Mie olen jostain syystä innostunut kirjoittelemaan meidän reissupäiväkirjoja blogi muotoon ( teen kyllä videoita ja välillä räpsin kuvia Instagramiin ). Blogi taitaa olla tänä päivänä vanhahtava formaatti, mutta toisaalta siinä saa paremmin esille omia ajatuksia reissuista. Blogipostauksien tunnelma on hieman samanlainen kuin kirjoitetussa päiväkirjassa.

Olemme nelihenkinen perhe ja reissaamme asuntoautolla ympärivuoden. Kipinä iski eristysvuosien aikana ja se ei ole ainakaan vielä laantumisen merkkejä osoittanut. Meidän 2001 vuosimallin Fiat Ducato 1.9tdi koneella on osoittautunut uskolliseksi työjuhdasksi, joskin siihen joutuu aika ajoin hieman remonttia tekemään ja reissussa varsinkin oranssi ilmastointiteippi on osoittautunut tärkeäksi työkaluksi ( sillä on hyvä merkitä paikat, jotka odottavat korjausta kun päästään kotosalle ).

https://www.ooppari.fi/Gotilo/Seppo Lokasaari 03.11.2023 21:14

Todella mukava lukea tässä muodossa reissujanne, toki vasta muutaman jutun luin, mutta jatkakaa samaan malliin. Kiitoksia

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.