Onks kukaan menossa.....

HUOVINEN SIRPA 20.12.2007 19:49

jouluksi leireilyalueille joulunviettoon? Meillä on tarkoitus aattona pöräyttää tuonne Loviisan Tamminiemeen, rauhallinen nätti paikka meren äärellä, lähellä keskustaa. On vähän vaiheessa yleiset tilat, mutta so what, onhan autossa kaikki mitä tarvitsee. Enkä nyt tarkoita, että kaikkien olis sinne tultava, silloinhan siellä ei enää oliskaan rauhallista;) Esko

JORVA OLLI 20.12.2007 22:15

Joo, olemme käyneet siellä uusien omistajien isännöidessä aluetta ja jo silloin oli hyvä ja ystävällinen meininki. Sen jälkeen, lehdestä lukemani perustella siellä on tehty perusremonttia. Alue on luonnonkaunis, todellinen helmi, vanhat rakennukset vain täydentävät tunnelmaa, meitä ne eivät kesällä 06 haitanneet ollenkaan. Jos muuta haluat tietää, ainakin lehtitietojen mukaan, WC- ja suihkulilat on uusittu sen jälkeen. Mutta, summasummaarium, Ystävällinen Isäntäkeskeinen paikka! t.HHVV15CM

KOTILAINEN ISMO A 20.12.2007 22:27

Lähdetään lauantaina Padasjoelta kohti Ukkohallaa Hyrynsalmella ja ollaan siellä joulu autossa. Lumiraja kuuluu kulkevan muutama kymmenen kilometriä kyseisen paikan eteläpuolella. Paikanpäällä on lunta 25-30 senttiä. Ennen uutta vuotta saatetaan vaihtaa paikkaa tai sitten ei, mutta uuden vuoden päivänä tullaan takaisin kotiin. Tässä joulussa on se hyvä puoli, ettei tarvitse niin tarkkaan kotona siivota, riittää kunhan auto on siisti :)

LINNAMÄKI LEA 20.12.2007 22:45

Täst Oulusta starttaan lauantaiaamuna Kuusamon Lomatropiikkiin, ja ei taida tarvita pahemmin aamutakkia mekkoon vaihtaa. Kokemuksesta tiedän, et suurin osa päivästä menee vedessä likoamiseen.

TAMMINEN MIKKO 20.12.2007 23:13

Tilkun pellossa ainakin 27 henkilöä ilmoittautunut!!

PELLIKKA ERKKI 21.12.2007 19:56

Totta kai autossa yövytään Joulun aika kun ei kerran tällä kertaa mennä mökille.On suku varannut itselleen mökin Heinäveden korvesta joten harrastamma pihaleirintää. Rattoisaa Joulun aikaa tivottaapi hän...

KROOK ERJA 22.12.2007 20:30

Jouluaatto ja -päivä vietetään (puolipakosta) kotijoukkojen kanssa, mutta välittömästi virallisten juhlallisuuksien jälkeen on suunta talvileiriin, josta paluu ensi vuoden puolella!

Oikein hyvää joulua Lea ja kumppanit (kateelliisena luin juttuasi Lea Tropiikin lumoista, itsekkin sinne sieluni myyneenä...) ja Hyvää Matkailuvuotta 2008 KAIKILLE karavaanareille, kuljittepa miten vaan: puutarhaleireillä, kausipaikoilla, puskissa, vapaaparkeissa, kaupallisilla tai SFC alueilla kautta maamme tai rajojemme ulkopuolella.

Harrastuksemme on ihana eikä sitä voi kukaan ulkopuolinen ymmärtää!

T: Erja Krook perheineen

HUOVINEN SIRPA 22.12.2007 23:54

Teille kaikille myös Rauhaisaa myös hauskaa, iloista ja vähän riehakastakin vuodevaihdetta.. : )) Tv. Sirpa&Esko

LINNAMÄKI LEA 23.12.2007 20:05

Joo, illalla tultiin tänne Kuusamon Lomatropikkiin. Täällä pakkasta -12 astetta ja lunta, ihme, lunta. Oulussakin oli eilen ihan kesäkelit ko lähdettiin Oulusta.

Tulomatkalla Pudasjärven jälkeen oli ikävä tapaus. Henkilöauto katollaan maantieojassa. Pelastuslaitos paikalla, ja poliisi, mutta ilmeisesti odottelivat nosturiautoa, kun matkustajat olivat sisällä, eikä pelastamistoimenpiteisiin oltu ryhdytty. Katto ei ollu onneksi painunut sisään, ei vissiin ollut pahasti sitten käynyt koska kaikki odottelivat rauhallisti. Ambulanssikin oli paikalla, mutta kaikki odottivat jotain. Arvelin, että nosturiautoa.

LIUKKO TERO 23.12.2007 20:09

tarkeneeko lea vielä autos nukkua?

LINNAMÄKI LEA 23.12.2007 20:22

Illalla raijaannuin hotellihuoneeseen, ko rypee yhtenään kylpylässä niin siellä autossa ei ehi saada kamppeita kuivaksi. Yöllä kävin kummiskin kattomassa, ko jätin lämmitystehon pienelle, et mitä sinne kuuluu, niin +17 oli lämmintä, mulle just sopiva olis.

Hotellihuoneesta jouduin laittaa toisen patterin kiinni ja ikkunan auki. Multa kun luut rikkoontuu lämmöstä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.