Nallikari Oulussa on aika täynnä

BÄRS RAINER 14.07.2007 14:34

Kävin juuri ostosmatkalla ollessani kääntymässä tuossa Oulun Nallikarin portin edessä, kun lehdestä luin siellä olevan aika täyttä.

Niin oli. Porttien ulkopuolella parkkiksilla ja toisella puolella aidan vieressä oli ainakin tusinan verran autoja ja vaunuja markiisit auki ja tuolit oven edessä. Odottavat vissiin alueelle pääsyä?

Isoja olivat muuten monet vaunut ja niissä oli ulkomaan rekkari.

Siellä saattaa olla yöllä ihan kivat parkkisbileet?

PUUMALAINEN JARKKO 14.07.2007 15:26

Olimme toissa kesänä Nallikarissa yhden yön ja totesimme Norjalaisten elämäntavan olevan hyvinkin erilainen kun meidän suomalaisten. Bileet olivat äänekkäät ja kestivät koko yön, että eihän siinä mitään jos ei ole pieniä lapsia matkassa. Jos on Oulussa ostoksilla niin suosittelen Rantasarkaa yöpymiseen ja vaikka pitempäänkin lomailuun. Mukava, siisti ja rauhallinen paikka. T.Satu Puumalainen

BÄRS RAINER 16.07.2007 01:33

Kävin vasite portin edessä tänään, ja jono kasvaa... Nopeasti laskien portin edessä oli 8 auto-/vaunukuntaa selkeässä odotujonossa, ja viereisellä parkkiksella ehkä 6 lisää muuten vain "holdingissa", etumarkiisit ulkona ja tuolit pihalla. Ja kun kiersi alueen takapuolelle, niin kaupungin nurmikoille oli reippaasi leiriytynyt ainakin 7 vaunukuntaa tarvikkeineen... :-)

HAAPAKOSKI OSSI 25.07.2007 23:19

Joko Nallikarin tilanne on helpottunu eli joko mahtuu?

HAVUKAINEN RISTO 26.07.2007 13:47

Jos Nallikri on täynnä niin Virpiniemessä on tilaa. Kävästiin hätäseen tuolla alhaalla ja poiketiin Virpiniemeen, siellä oli ainakin tilaa.Tuttavat oli yritäneet myös Nallikariin ja täyttä oli ollut, joten hekin tulivat Virpiniemee.

PALIN MATTI 26.07.2007 18:41

Ymmäräkkö sie Risto miksi meän tai jonku muunkaan pitäs muka sinne Nallikarriin mennä? Jos tietäsitte tuon Oulunseuvun väestön historiallisen alakuperän, ni että kyllä menis sinne Nallikarriin. Että lähelekkään.

HAAPAKOSKI OSSI 26.07.2007 23:18

Virpiniemeen??? Tarkotakko Rantasarkaa? Rantasarasta minä viimeyönä kirjottelin ja ajelinpa sitte yhen yön jälkeen kotiin, kun en viittiny mennä sitä nallikarin tilannetta tarkasteleen. Kotona on taas hyvä olla.

Ossi

TYNYS HEIKKI 26.07.2007 23:29

Mielenkiinto heräsi. Kerrohan lisää kun jo aloitit...

KORHONEN KARI 27.07.2007 09:19

Matti ku tykkää kovin nuista ruottalaisista... Historia kertoo että ne,ruottalaiset, on hilluneet Oulusa jo montasataa vuotta sitten ja taitavat hillua vähän vieläkin.On siellä ainakin Suomen varakkain kuppikunta joka jakaa stipendejä Oulun ruotsinkielisille opiskelijoille.Oli Suomen gummifabriikin osakkeita pirusti,siis Nokian,sillä lahjoittajalla,nimeä en muista.

PALIN MATTI 27.07.2007 18:05

No jo vain mie saatan kuule Heikki sulle selevittää tän pokloomin ihan juurta jaksain, mutta vain sulle. Muut äläkööt sitte tätä lukeko.

Jo aikojen alusa, ko pohojossuomi oli vielä aika harvakseltaan asutettu, kulukivat Pirkkalaiset tätä meän lappia ryöstämäsä. Net lähtivät sieltä Pirkanmaalta ja tulivat merenrantaan juuri tuosa nykysen Oulun kohila. Sielä ku oli semmonen vehmas maisema siinä Oulujokisuistosa, ni net Pirkkalaiset ajattelivat, että nuot meän mukana kulukevat kylähullut vois ihan hyvin jättää tänne oottammaan siksi aikaa, ko met käymä sen lapinreisun. Jätämä niile vähän pottuja ja jyviä ruuaksi. Pyytäkkööt mettän vilijaa ja kalstelkoot täälä henkesä pitimiksi. Otama sitte palluumatkala net taas völöhjyyn.

No porukat kävit sen lapinreisun, mutta ovelina ja kaukaa viissaina palasivakki takasin Pirkanmaale sisämaata pitkin, tuolta nykysen Posion seutuvilta ja jättivät net kylähullunsa sinne Oulujokisuistoon. No mikäs niilä sielä oli ollesa ja hakijaansa ootellesa. Kallaa tuli joesta ja potut kasvovat hyvin ja vilja iti. Turvekammit net siinä sitte rakentelivat itelensä talavisuojaksi ja alakovat kovala tohinala lissääntymmään. Näin sai siis alakunsa Oulun seuvvun väestö. Ja tämä kaikki löytyy kyllä historian kirjoistaki. KJON!

PS: Tästä ei sitte kannata sunkaan sen leviämäle huuela. Piämä tän vaan ihan omana tietonamme.

HAVUKAINEN RISTO 27.07.2007 19:02

Olenhan mieki kerran ollu illan Nallikarissa ja Yön Oulun poliisi putkassa, mutta siitä on jo aikaa joskus 70 luvulla Kuusirokissa.Kivaa oli ja hauskaakin.

HAVUKAINEN RISTO 27.07.2007 19:09

Ei taija Kari Nallikarista montakaan Ruottalaista löytyvä kun nuo ei taho tulla oikein toimeen noijen Norjalaisten kanssa luulen mie.

VIRTALA TARMO T 27.07.2007 21:44

Joo, mekin lauantaina 21.7. käytiin kello 16 jonottamassa Nallikariin. Sisällä aula oli aivan täynnä. Antoivat porukan jonottaa siellä ja kun tiskille pääsivät, myivät eioota. Kyseltiin siinä, että mistäs noita vuoronumeroita saa, kun toinen kassa niitä huuteli. Tuli vaan tiukka vastaus tiskiltä, että jos ei ole numeroa, jonota sitten tälle tiskille. Ohjeet löytyivät kuulemma seinältä, vaan kun ei seinää nähnyt kun oli niin täyttä. 45 minuutin jonotuksen jälkeen tiskillä selvisi, että mistä niitä vuoronumeroita saa: siltä ensimmäiseltä tiskiltä! Toista jonoa jonotusnumeroineen ei jääty odottamaan... terveisin, Miia Ahonen-Virtala

PALIN MATTI 28.07.2007 14:33

Et sitten Tarmo huomanu lukia tuota aikasempaa juttuani tässä osiossa, ennenku lähit sinne jonottammaan...:-)

HEIKMAN RAIMO 28.07.2007 20:03

Ja nyt tuli taas se stoppi tällekkin keskustelulle! Palliinille terveisiä, sieltä Nallikarista löytyy WLAN:kin ;-) Kävin muuten Torniossa keräämässä roskia... Nii et Hekku!

HEIKMAN RAIMO 28.07.2007 22:22

Ei mun juttuja nyt noin vakavasti kannata ottaa :) Mä jätän teidät rauhaan ni saatte jatkaa rauhassa ilman minun häiriköintiä!! Hyvää kesänjatkoa kaikille T:Hekku!

PALIN MATTI 29.07.2007 02:02

No ethän sie Hekku mittään häiriköi. Ihan samallainen hullu oot ku met muukki. Pysy vain langoila. Muuten, mun pihale jäi vielä vähän roskia... :-))

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.