Näinhän siinä kävi, kun käynnistyksenesto poistettiin..

SAMPO PIRKKO-LIISA 23.10.2007 15:21

AutoRollerimme käynnistyksenesto rupesi jäämään kesällä päälle kuumassa moottorissa. Malmin Delta suositteli sen poistamista käytöstä. Homma tehtiin siellä elokuun lopulla. Tämän jälkeen tehty kolmen viikon ruskaretki Lappiin sujui hyvin. Paluu arkeen tapahtui 23.10. kotiparkkipaikalla, kun aamulla piti laittaa auton lämmitysjohto pistorasiaan. Pistorasia löytyi mutta koko auto johtoineen oli kadonnut. Olihan rosvolla tuuria kun sattui ihan "vahingossa" kohdalle sellainen Ducato, jonka käynnistyksenesto oli poistettu. Eston poistotieto oli vakuutusyhtiöllä ja poistajalla. Varastettu auto on puoli-integroitu AutoRoller 15, valkoinen, kyljissä sininen aaltokuvio ja tekstit AutoRoller, takana kolmen pyörän teline, asuinosan oven yläkulmassa lommo. Havainnoista ilmoitus numeroon 112. Pike kiittää jo etukäteen.

LIIMATAINEN HANNU 23.10.2007 16:23

Mitenkäs vakuutusyhtiö suhtautuu asiaan?

HYTÖNEN RAIMO 23.10.2007 18:58

Niinpä, nykyrosvotkin ovat valistuneita, eivät edes yritä viedä autoa, jossa on käynnistyksenesto. Toisaalta rekisteritunnus olisi vielä parempi tunnusmerkki, mutta äkkiäkös rosvot senkin vaihtaa.

Jos taas auto oli muuten lukittu, niin käynnistykseneston puuttumisen ei pitäisi vaikuttaa mitenkään mahdolliseen vakuutuskorvaukseen. Ainoa mihin se vaikuttaa, on vakuutusmaksun alenema (siis jos autossa on ajonesto).

SAMPO PIRKKO-LIISA 23.10.2007 19:46

No niin, alkujärkytys estää selkeän ajattelun. Rekisterihän on, tai ainakin oli GES-810. Vakuutusyhtiö kehotti odottamaan 30 päivää, josko löytyisi. Korvausasioista ei vielä keskusteltu,mutta ovet olivat lukossa, rattilukko päällä ja kaikki avaimet tallessa. Olisikohan ennakkotapaus.

NIEMINEN RAIMO 23.10.2007 21:09

Maalla on helppo olla viisas kun merellä sattuu.Mutta nyt olisi varmaan käyttöä jollekkin tämäntyyliselle vekottimelle. http://www.ipcmax.com/product_info.php?cPath=35_84&products_id=953 Toivotaan että autosi löytyy.

LINNAMÄKI LEA 23.10.2007 22:20

Musta haiskahtaa siltä, että jossain kohtaa on vuoto, joko vakuutusyhtiöllä tai autokorjaamolla. Pelkkä sattuma on aika ihme.

Mä kerran voitin elintarvikkeita eräästä perustettavasta elintarvikekeskittymästä. Pakettia yritettiin lähettää kolme kertaa minulle. ´Koska lähetys sisälsi myös lihaa ja kalatuotteita, lähety piti tapahtua kylmäkulejuksessa.

Keskon kylmäkuletus oli se, jonka piti tuo paketti kuljettaa. Kolmesta lähetyskerrasta sain vain yhden lähetyksen puolittaisena. Lähetys oli purettu, ja sain vain kuivatavarat (yrtit ja yrttimausteet). Kala ja liha oli lähteny kävelemään matkan varrella.

Kaksi pakettia katosi taivaan tuuliin. No en kuitenkaan jäänyt palkintoa vaille, vaan kun olin sieltä suunnalta kotoisin, sovittiin, että kun tulen kotipuoleen, haen silloin nuo kadonneet tuotteet ja liha korvattiin kalalla. Sain kaiken kaltuotteina. Tapauksesta ei ole aikaa kuin 1 vuosi 3 kk.

KOSKINEN JANI 24.10.2007 16:25

Vuotoa tai ei?

Kirjoittelitko muuten siitä ajoneston poistamisesta tänne palstalle? Koitin etsiä mutta ei osunut silmään, muistelen vaan että olin lukent asiasta. Jos olit kirjoittanut niin ainakin nimelläsi ei löytynyt finderista kuin yksi vastaus, onko juurikin samaan osoitteeseen missä autokin sijaitsee?

Nuo hörhöt kun osaa käyttää nettiäkin niin olisin melko varovainen kirjoittelussa esimerkiksi näille sivuille missä oma nimi on näkyvissä. Kun omiakin kirjoitteluja lukee läpi niin varmasti pystyy finderin tuloksista päättelemään mikä osoite on oikea.

Toivottavasti vakuutusyhtiön kanssa korvaushommat onnistuu, löytyy auto tai ei.

SAMPO PIRKKO-LIISA 24.10.2007 22:50

Kirjoitin Matkailuautoihin, muistaakseni keväällä, jäähdytysnestevuodosta ja siinä yhteydessä mainitsin käynnistykseneston oikkuilusta. Tarkoitus oli vain kysellä muiden kokemuksia. Mistään korjausaikeista ei ollut puhetta. Nestevuotoon tulikin vinkkejä korjaamoista. Vuoto kuitenkin korjaantui kotikonstein jäähdyttimen tiivistysaineella. Selasin itsekin vanhoja kirjoituksia mutten löytänyt omaani, minne lie kadonnut? Tässä nyt vain odotellaan epämääräisissä tunnelmissa..

LINNAMÄKI LEA 24.10.2007 22:57

Sitko saat autos takasin, Siun pitää muuttaa autoon asumaan. Niihän miäkin teen. Kotona oon nyt, mut autossa nukun ja oon nytkin. Siinä vorot saisi melkosen emännän mukaansa, jos tähän autoon murtautusvat. Vois olla vorolla vähän ahtaat ja tuskaset paikat.

En vaan viitti raijata kamoja eestaasa, on helpompi pujahtaa tähän, ko raijata eestaas.

TERVO JARI 25.10.2007 06:44

http://www.karavaanarit.fi/ajankohtaista/etuteltan_puheet/matkailuvaunut_ja_vetoautot/?x26528=Search&Order=-submit_date&q=talvis%C3%A4ilytys&nickMid=

Jari

TERVO JARI 25.10.2007 06:46

http://www.karavaanarit.fi/ajankohtaista/etuteltan_puheet/matkailuautot/?x26555=Search&Order=-submit_date&q=&nickMid=sampo+pirkko-liisa

Jari

SAMPO PIRKKO-LIISA 25.10.2007 22:40

Matkailuautojen viestihaustahan se löytyi ja kirjoitettu heinäkuussa, joten muistiin ei luottamista. Kiitos Jarille.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.