Minne joululomalla?

Riitta Tiihonen 22.12.2021 14:55

Miten arvon karavaanaritoverit aiotte joululomaanne viettää. Lähdettekö reissuun, viihdyttekö kenties kausipaikalla, vai vietättekö joulunseudun ihan kotikulmilla?
Me olemme ainakin aaton kotona, sitten tarkoitus lähteä vähän hiihtelemään, lumikenkäilemään tai muuten vain ulkoilemaan. Kohteet päätetään sitten kun ollaan lähdössä, täytyy vähän seurailla noita säätiedotuksia. Mutta jos entiset merkit paikkansa pitävät, niin luultavasti suunta on pohjoinen, mikäli mitään tosi kovia pakkasia ei ole tulossa.
P.S. Olkaahan sitten kiltisti nämä viime hetket ennen joulupukin tuloa, sillä tonttuja vilisee kaikkialla. Itse näin metsätontun hiihtelevän tuolla pellon laidalla, oli vaan niin vietävän vikkelä, että vain varjonsa ehdin kuvata.

Liitetiedostot

tonttu.jpg
Petri Ahonen 22.12.2021 15:39

Taitaa tuo tonttu kuvassa olla sen kuuluisan Lucky Luken (ampuu varjoaan nopeammin) sukulaisia, eli hiihtää varjoaan nopeammin. Hyvä, että edes varjon sait kuvaan.
Harmittaa tämä leviävä virustilanne, joka ainakin meidän retkuilusuunnitelmia hieman muuttelee. Kaikesta huolimatta Rauhallista Joulunaikaa kaikille Teille.

Timo Leskinen 22.12.2021 15:55

Moikkka Riiitta ihan ollaan kotona ja kodassa loimulohi ja viskin kera.
Siinä männööö jouluuattto.
Ja katellaaan nuapurien mökkiä tavallaaa talkkareina ku ei sitä koira karvoistaan piäse.
Toi. Sydämmestäni että aloittamasi postsus sais olla ies vahän aikooo.
Hyvvveeee joulua.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.