Lappi joulukuussa

Aki Ylä-Outinen 08.12.2019 09:17

Hei arvon karavaanarit.

Nyt on etelän poika ensimmäistä kertaa lapissa matkailuauton kanssa. Yleensäkin ensimmäistä kertaa matkailuautolla. Homma tuntuu maistuvan myös 5v tytölle mikä mukana. Tällä hetkellä Rovaniemellä ja ylöspäin olis tarkoitus. Olisko vinkkejä missä käydä muksun kanssa? Hyviä parkkeja? Budjettireissulla että sellasia kokemuksia mihin ei tarvi olla koko ajan lompakko levällään... Levit yms on jo hylätty, ollaa enemmän sellasta erähenkistä porukkaa :) Ja tää matkailuautoiluhan tuntuu ihan mukavalle ku saa olla rauhassa

Pasi Peippo 09.12.2019 20:20

No jos vielä Rovaniemellä, ni eihän Joulupukin pajakylää voi ohittaa jos vielä lapsikin matkassa. Jos Saariselälle saakka, ni Kaunispään huippu ravintola kannattaa käydä katsomassa. Mahtavan näköinen lumikuorrutus yleensä rakennuksen seinillä sydäntalven aikaan. Nesteellä voi autossa yöpyä. Kiilopäälläkin muutamia paikkoja autolle..
-Pasi

Martti Halme 12.12.2019 09:11

Pyhätunturilla luontokeskus Naava jossa 5-vuotiasta saattaisi kiinnostaa täytetyt Lapin luonnon eläimet ym. luontokeskusken näyttelyt. Naavaan pääsee ilmaiseksi ja samassa rakennuksessa hyvä lounaspaikka.
Parkkipaikalla usein jokunen yli yön oleva matkailija. Vieressä palveluilla varustettu kämppäri. Hiihtolatu menee vierestä.

Jukka Virta 18.12.2019 12:51

Kiilopäälle ehdottomasti. Jos olet Suomen Ladun jäsen niin caravanpaikka sähköineen ja palveluineen 25€/vrk. Hyvät ladut ym. sekä viikkoohjelmat.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.