Lahden Caravan messut 2018

Raul Fall 21.09.2018 09:28

Moikka,

Jos joku on tulossa messuille tai on estynyt tulemasta, niin tässä lyhyt videokooste messujen tarjonnasta. Toki paljon muutakin messuilla on.

https://youtu.be/z0n0n9k0YDU

Hauskaa viikonloppua!

Raul Fall 11.10.2018 10:16

Moikka,

Tässä vielä lyhyt paluu Lahden Caravan 2018 messuille. Tässä jaksossa tutustumme muutamaan mielenkiintoiseen retkiautoon. Kiva että näihinkin on tullut lisää variaatioita.

Onko muuten kenelläkään kokemuksia tuosta Hymerin tai vastaavasta "pop up" katosta, josta syntyy "teltta sänky". Tietenkin toimii vain meillä härmässä kesällä. Mitenkäs tuon lämmön eristys? Tarkoitan, että falskaako kylmää ilmaa talvella vaikka on tietenkin kiinni asennossa. Jos jollain on kokemuksia niin olisi ihan hauskaa tietää. En kuitenkaan itselle ole hankkimassa, mutta mielenkiinnosta kun kaikki tähän lajiin liittyvä tuntuu kiinnostavan. :D

Hauskaa päivää kaikille. :)

https://youtu.be/x2eHVT8FvnA

Toivo Koistinen 11.10.2018 14:33

Noista retkiautoista tulee mieleen ehkä euroopan kulttuuri, että siellä perhe käy pienillä muutaman päivän retkillä, ja yöpyy välillä leireillä.
Tuo korkea auto makuu ratkaisuna hyvä. Meillä ehkä vähemmän tuleva, koska pidemmillä retkillä ei noihin voi majoittua neljä, henkeä ilman avioero käräjiä nyky Suomalaisessa kulttuurissa.
Sivutuulella omansa ajella.
TP

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.