Kotimaassa toistaseks.

Kari Rautiainen 18.12.2021 08:12

Grande katastrof.
Huomenta vaan, nyt kävi hassusti kun aamuyöstä alko tulla tihkusadetta, vettä siis. Tuo 1973 ostamani laavukangas on ihan täynnä kipinäreikiä. En ollut tuota moneen vuoteen käyttänyt kun oon menny louevaatteen kanssa, mutta nyt jostain syystä otin laavun reissuun.
Näyttää siltä että tämä majoite on tullut tiensä päähän. Ei siinä varmaan ole takuutakaan jäljellä enään vaikka vasta vajaa 50 vuotta vanha. Onhan tuo liiteriauto tossa parin kilsan päässä, mutta en viittiny yötämyöten lähtee sinne. Kuivuuhan tuo makuupussi sitte kotona.

Pertti Aro 18.12.2021 08:51

Ainahan se kannatta kysyä takuun perään jos vaikka olisi vielä voimassa .:-)

Petri Ahonen 18.12.2021 11:13

On se vaan kumma, ettei nuo uudemmat tuotteet tuon kauempaa kestä... veikkaan, että valmistaja on jo toimintansa joutunut lopettamaan takuu asioiden takia. Olisitpa aikoinaan ostanut aidon china tuotteen, sillä siinä olisi vain yksi iso reikä, narujen reunustamana (ei kangasta ollenkaan), mutta halpa olisi ollut. Nyt vaan joulupukille nopsaan kirjettä, josko pajalta vielä kangasta löytyisi? Hyvää ja Rauhallista Joulun odotusta kaikille Teille.

Kari Rautiainen 18.12.2021 12:39

Halti on nurkassa teksti. Sitä aikaa että saattaa olla kotimainen jopa. Partioaitasta sen sillon esihysteerisellä kaudella ostin. Sinänsä hassua että tuo louevaate on muutaman vuoden nuorempi ja ihan kunnossa. Mutta 50 vuodessa tapahtuu kummia, trangiaan oon uusinu polttimen pari kertaa matkanvarrella. Savotan putkirinkka on kuin uusi, siitä riittää vielä lapsenlapsillekki. Tuolla mettissä kun on vertailtu niin ei näistä nykykeksinnöistä ole vaativiin hommiin. Ja tota savottaa myydään vieläkin…


Savotta 1200 vissiin. Vai 906. Hassua kun ei lue missään.
muokattu: 18.12.2021 12:44
Tapani Pokkinen 18.12.2021 13:30

Kyllä 906 on pari aika perustavalaista laatua olevaa vikaa. Toinen on se, että se natisee kannettaessa, etenkin suuremmilla kuormilla ja ei näin sovellu oikein liikuttaessa haulikolla metsästämiseen.
Ja se pahin vika on suuri tilavuus jonka vuoksi tekee älyttömiä pakkauksia. Ja koska mahtuu vielä tuokin kuin nämä niin kylllähän vielä noikin jaksaa kantaa...
Pena-laavumme ei ole yhtä vanhaa mallia, se tuli ostettua jo sieltä Sörkän Lassin Retkiaitasta, on muuten edelleen liki ehjä kipinöiden puolesta. Kas laavua ei koskaan pystytetä tulien kanssa tuulen suojaksi vaan sivutuuleen, mutta mieluiten synkän kuusen persiiseen.

Kari Rautiainen 18.12.2021 14:04

Totta, pikku narinaa pitää kyllä. Tää on 1200 näköjään mutta samanlaisiahan nuo periaatteessa on. Tavaraa en ole lastannu tilan mukaan, alkuvuosina tietty tuli niin tehtyä kyllä. Hyvä vehje.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.