Reipasta meininkiä Keuruun torilla

JANHONEN MATTI 28.05.2012 21:36

Eilisessä Keskisuomalaisessa olleen uutisen mukaan Keuruun torille lauantai-iltana matkailuautoon majoittunut -49 syntynyt mies hermostui nuorten autosta kuuluneesta metelistä niin, että meni ja suihkutti hallussaan olleella kaasusumuttimella nuorten autoon kyynelkaasua. Nuoret kimpaantui moisesta niin, että yksi heitä rikkoi matkailuautosta sivuikkunan. Poliisi ei moisesta menosta tykännyt ja epäilee karavaanaria pahoinpitelystä ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta ja nuoria vahingonteosta.

ANTTILA MARKKU 28.05.2012 23:55

Oisko Eero ollut tiukkana?

MÄKELÄ EERO 29.05.2012 09:16

Markku! Jos minua tarkoitat niin väärässä olet. Syntymävuoteni on nimittäin 1947. Toisekseen: Koti on 15 km ajomatkan päässä Keuruun torilta ja niin väsyksissä en ole pitkänkään reissun jälkeen, ettenkö jaksaisi ajaa kotisänkyyn nukkumaan :-)

pikkueero

ANTTILA MARKKU 29.05.2012 13:11

Aina kannattaa vähän kepillä kokeilla.Anteeksi jos loukkasin.Tarkoitin vitsiksi.

MÄKELÄ EERO 29.05.2012 13:36

Älä suotta Markku anteeksi pyytele. Pikkueero ei ihan vähästä viitsi herneitä nenäänsä vedellä. Huumorinkukka se on kaunehin kukka ja huumorina otin kommettisi :-)

Käyttäjän lisäys viestiin 29.5.2012 klo 14:01:47 Yritin itsekin saada huumoria tuohon ensimmäiseen kommenttiini. Ilmeisesti epäonnistuin. Läheisimmät kaverini puhuttelevat minua nimellä Eppu. Lienenkö normaali vai epä, siihen olen jäävi vastaamaan. Ympäristöni arvioikoot asiaa. Eppupeppu perunareppu. Hymyillään kun tavataan (kaikille muillekin, Ei vain Markulle, toki hänellekin) :-)

pikkueero:-)

RUUSKANEN TUULA 29.05.2012 21:48

Mitäs on mennyt torille nukkumaan. Kyllä Keuruulta löytyi rauhallisempiakin paikkoja. minä näin kyseisen karavaanarin ja meinattiin mennä viereen mut onneks ei menty..tiiä mitä olis silmilleen saanut. T:Kari

MÄKELÄ EERO 30.05.2012 09:31

Tosi on. Esimerkiksi Iso-Kirja-opiston alue. Taatusti rauhallinen. Savuton ja päihteetön camping. Uskon myös, että kun alueelle ajaa illalla opiston toiminnan hiljennyttyä ja lähtee aamulla niin kukaan ei tule maksuja kyselemään. Mutta niinkuin edelläkirjoitetusta käy ilmi, alueella leiriytyjiltä edellytetään savuttomuutta (tupakoimattomuutta) ja alkoholin ym päihteiden käyttämättömyyttä. Hyvä alue pitempiaikaiseenkin leiriytymiseen, grillikatos ja rantasauna vapaassa käytössä kaikille, opiston ruokalassa hyvä ja edullinen ruokailumahdollisuus, tilaa on, saa leirytyä haluamaansa paikkaan, kausipaikatkin erittäin edulliset. Uskonasioita ei tyrkytetä. Sellaisille jotka haluavat elämän perimmäisistä kysymyksistä keskustella, mahdollisuus löytyy

pikkueero

P.S. Tupakkakin on päihde (huumausaine)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.