Mukava paikka!

KARJALAINEN ALPO 27.02.2012 21:31

Kävimme taas täss muutama viikko sitten vaimoni kanssa yhdessä kylpylässä viettämässä iltaa. Söimme hyvin, orketeri soitti ja palvelu oli hyvää. Asuntoautololle oli tolppapaikka ja pakkasesta huolimatta siinä ol lämmintä ja aamulla taas jatkoimme matkaa. Olipa miellyttävä! Empä kerro nimeä, kun edellisellä kerralla täällä kerroin vastaavasta positiivisesta kokemuksesta toisessa paikasta; se on mainontaa. Eli päätelkääpä sitten itse mikä oli paikka. Jussikin lopeta Sinäkin se mainostaminen, minä olen jo lopettanut.

PALM PEKKA 28.02.2012 11:13

Ei se ole mainostamista kun et turhaa kehu etkä saa siitä kohteelta minkäänlaista korvausta. Asiallinen viesti paikoista hintoineen/palveluineen on toki tervetullut, jospa siellä tulis sitten käytyäkin. ITE

VÄLIAHDE JUSSI 28.02.2012 14:31

Alpo Selaa vähän näitä saitteja eioo kivaa kun perhe silloin kun se lomalle lähtee huomaa tuleensa paikkaan joka on epäsiisti ja jää oman onnensa varaan. Kyllä pitää hyviä paikkoja mainostaa ja mielellään niitä mainostaakin.Hyvät SFC alueet on meidän Kunnia-asia,niissä asijakas on aina King Kyllä sinun Alpo on nyt peruttava puheesi ja sanoa tuo kylpylä,että myöskin minä löydän sinne.

HAAPANEN TIMO 28.02.2012 16:36

Alpo on Rokualla poikennut taas:))

@timppa

KARJALAINEN ALPO 28.02.2012 16:54

No kuuleppas Jussi, Sinähän se juuri edellisellä kerralla kun olimme käyneet Rokualla ja kerroin siitä, totesit, että ko juttu on mainostamista. Piruuttani en kerro missä nyt kävimme. Käy kokeilemassa! Yleensähän täällä halutaan, että huonoa kerrotaan.

KONTINAHO ALPO 28.02.2012 18:09

No mutta kaima tottahan olet huomannut jotta panetellahan tällä palstalla saa niin alueita ja henkilöitäkin. Vaa kun nyt hairahdut kehumaan jotakin se on kiellettyä eikä osoita hyvää palstahenkeä? Koetappa miettiä uudemman kerran kylläkait löydät jonkun syyn että voit vähän haukuskella sitä aluetta. A.K

VÄLIAHDE JUSSI 28.02.2012 20:40

Kontinahon Alpo Trikittiä saa aina olla ja pitää olla.Kehuakkin saa ja pitääkin saada. Niin henkilöitä,alueita,kalusto ja mitä hyvänsä asiaa. Alpo en ole sinun kansasi samaa mieltä tästä ajatuksestasi: "Koetappa miettiä uudemman kerran kylläkait löydät jonkun syyn että voit vähän haukuskella sitä aluetta."

KONTINAHO ALPO 28.02.2012 22:57

Kyllähän tuo mun sananvalintakyllä vähä meni pieleen. Mutta siinä hain vähän ironiaa vastaukseeni . Sillä kielteiset kommentit yleisempiä ja kehut helposti leimataan mainoksiksi.Toki henkilökohtaisestien ole vielä törmännyt huonoon palveluun sillä mun vaatimustaso melko vähäinen. Jopa "puskaparkitkin"täyttää sen,Että pääsee yötä vanhemmaksi A.K

VÄLIAHDE JUSSI 28.02.2012 23:24

Alpo Ei se niin vaaralista ole,samoin on minun vaatimus tasoni matkailun suhteen on melkoisen vaatimaton.Jotkut matkailijat joilla on vielä pienet lapset,on ihan eri asemassa,heile pitää olla palveluja ihan erilalla ku meitille.

KARJALAINEN ALPO 29.02.2012 07:41

Me haluamme , verroinkin talvella sähkön autoon. Ja aina silloin tällöin noin kerran kuussa haluamme syödä ns ulkona eli hyvää ruokaa ravintolassa. SFC paikoissa ei oikein ole noita ruokaravintoloita. Meillä on jokaisella omat tottumukset ja oma menneisyys, joka jonkin verran ohjaa noita mieltymyksiä. Pidän hyvästä palvelusta. Arvontan hyvää ja terveellistä ruokaa sekä sen kanssa punaviiniä. Tulen toimeen luonnossa vaikka ilman mitään mukavuuksia pelkällä nuotiolla. Vaimoväellä se ei ole niin helppoa verronkin pitempään ollessa.

Olen omien teitteni kulkija ja vapaa-ajattelija. En ole massojen mieleen.
Olen aikoinaan työtehtävissä kiertänyt kaikki muut mantereet paitsi Etelä-Ameriikka ja Australia ovat käymättä. Toivottavasti tulee eläkkeellä ollessa niihin mahdollisuus.

PULKKI MARTTI 29.02.2012 18:20

Vai mainostamista se onkin jos kavereille suljetuilla saiteilla kirjoittelee mukavista kokemuksista? Häh? Jo on pöljää touhua. Mie ainakin mainostan. Aijon mennä tulevalla viikolla Polvijärvellä sijaitsevaan Huhmariin kylpemään, hierottavaksi sekä nauttimaan luonnonrauhasta sekä siitä sähköpaikasta.

SUOMINEN TAUNO 01.03.2012 14:45

Kävin Huhmarissa elokuussa ja paikkahan oli hyvä. Tietysti hiukan on matkaa sieltä sähköpaikoilta huoltotiloihin.

Eikös siellä ole aivan kohtalaiset hiihtoladutkin näin talvella?

PULKKI MARTTI 01.03.2012 19:37

Mahottoman hyvät ladut. Laavuakin löytyy. Lisäksi tietenkin hyvät kalavedet.

VALTONEN MARTTI 01.03.2012 22:54

Aussitkin näyttää harrastavan hiihtoa...

PULKKI MARTTI 02.03.2012 18:22

Juu, siinä ne ovat innokkaita, kuten muissakin liikunnallisissa toimissa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.