Ellivuori Camping

LEHTONEN TIMO 26.02.2012 10:42

Isovanhempien matkaan lähti 3v ja 7v tarkoituksena lasketella pulkalla ja hivenen harjoitella suksilla (7v). Kokemattomana valitsimme kohteeksi Ellivuori Camping. Muutama satametriä ennen kohdetta matka pysähtyi mäkeen koska tie oli erittäin huonosti hoidettu. Peruutin alas jossa jo odotteli toisia autokuntia pääsyä ylös hotelille. Soitin respaan ja kerroin tilanteen, sieltä luvattiin auttaa. Noin ½h kuluttua saapui traktori ja tie tuli puhtaaksi. Kävimme ilmoittautumassa hotellissa ja ajoimme paikolle ja leiryidymme. Sähkötolppa oli vieressä. Tutkailtuamme aluetta selvisi että vessa on hotelilla samoin kuin suihku, matkaa oli jonkinverran. Hotelillta sai myös vettä kulkimeen, mikäli jaksoi kantaa sieltä. Onneksi kulkimessamme on riittävän isot tankit ettei tarvinnut harrastaa maratoonia. Keväällä kuulema valmistuu huoltorakennus, jossa on palvelut. TÄSTÄ 2-VUOROKAUDEN OLESKELUSTA MAKSOIMME 50 EUROA. Mielestäni on törkeätä ottaa täysi hinta paikasta missä ei vielä ole minkäänlaisia palveluita alueella. Lasten näkökulmasta ei paikalla ollut minkäänlaisia harrastemahdollisuuksi (pulkkamäki, loiva rinne mäenlaskun harjotteluun, latu karavaanialueen ympäri) jotta 3v voisi hiidellä valvonnan alaisena. Kyllä alueen "herra" ajeli moottorikelkalla turhaan ympäriinsä, olisi ottanut latukoneen taakse ja tehnyt lapsille ladun Tulipa taas todettua ei mikään innostava paikka jonne olisi palaamisen haluja. Missä on hyvä Camping alue talvella 3v ja 7v lapsille.

Terveisin Timo

LAHTI ANTTI 26.02.2012 10:51

Tätä paikkaa ovat monet kehuneet. Itsekin oltu siellä, mutta lapsia meillä ei ole enää mukana. Tosin lapsiperheitä siellä näkyi olevan mukavasti paikalla.

http://www.hakarinteet.fi/2012/

JANHONEN MATTI 26.02.2012 11:36

Kävin Häkällä viikolla tyttären poikien kanssa ja "katsastin" tietenkin camping-alueen. Aika paljon oli m-autoja ja vaunuja alueella mutta tilaa oli vielä. Huoltorakennus on lähellä aluetta. Sen sisälle on vilkaissut kun en ollut asiakas. Sen huomion tein, että lapsiperheitä oli paljon liikkeellä. Pienimmät varmaan jotain kolme v lasketteli lastenrinteestä niin punaposkisina että.

Ps. jollain oli solikan vaunu siellä säilytyksessä lämmöt päällä. Kun oli vetopää vähän ylempänä niin olipa hyvät jääkerrokset katon takapäässä ja takalasin päällä, Niin oli kun paannejäätä.

JOKINEN OLAVI 26.02.2012 12:13

Palataanpa takaisin Ellivuoren rinteille. Ennenkokemattomalla saattaa olla vajavaiset tiedot alueen kaikista palveluista ja kuka niitä siellä tarjoaa. Alueella toimii ainakin laskettelukeskusta, hotellia ja mökkikylätoimintaa pyörittäviä yrityksiä. Campingalue kuuluu kait hotellille. Laskettelukeskus päärinteineen ja ravintola/kahvila ym. huoltotiloineen sijaitsee kukkulan toisella puolella. Sieltä löytyy harjoittelurinne hisseineen ja pulkkamäkeäkin aivan riittävästi. Jalkaisin pienten lasten ja varusteiden kanssa hotellilta on sinne tietenkin hankalaa ja jopa vaarallista kapeata tietä mennä, mutta jos on porukassa ajokuntoinen kuski asia hoituu helposti. Hotellilta luulisi löytyvän kyllä alueen rinne-ja latukarttoja sekä muuta informaatiota. Lopuksi toteamus, ettei kai 50 euroa kahdelta yöltä ilmeisesti vielä sähkön kanssa, tuollaisessa paikassa mikään ryöstö ole.

HARJU TAPIO 26.02.2012 16:46

Häkärinteillä pulkkamäkeen 50m lastenrinteeseen 70m mutta hiihtolatu on 200m päässä caravanalueesta ja vuorokausihinta on valitettavasti 26 euroa sähkön kera per vrk ja kuuluu siihen saunakin joka ilta. TERVETULOA tai menoa.

KARONEN KIMMO 09.03.2012 17:25

Tulkaa Sappeeseen. Rinteitä on isoja ja pieniä. Alueelle mahtuu ja paikat on riittävän suuria. Huoltorakennuksessa on kaikki tarvittava ja saunaan mahtuu. Meillä on 12v ja 9v lapset joiden kanssa ollaan oltu jo useamman vuoden ajan Sappeessa. Hyvin ovat viihtyneet ja oppineet pulkkamäen kautta laskettelemaan. Lisäksi Sappeessa on ihan hyvät murtsikkaladut. Taitaa pisin lenkki olla noin 12km. Sitten on vielä frisbii golf ja lumikenkä reitti. Lumikenkiä saa suksivuokraamosta.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.