Maarianrinteet

VANHAPELTO JANNE 11.02.2012 20:52

Ihan mainiot rinteet ja hintataso varsin kohtuullinen....kausipaikka 265e ja sisältyy kausikortti:) Harmillisesti hiukan sivussa Järvenpäästä, uusi yrittäjä ja kova meininki nostaa paikan profiilia, puitteet ihan kelvolliset(huolto- ja sauna), täytyy mennä vankkurin kanssa kevväämmällä uudestaan!

JOKINEN MIRA 16.02.2015 13:46

Morjens

Onko kellään tietoa Maarianrinteiden nyky meiningistä? Olisi tarkoitus mahdollisesti mennä hiihtolomalla poikkeen. Lähinnä saunat ja rinteet onko ok? Menoo ja meininkiä ei tartte olla, sen noi muksut osaa järjestää, haluttiimpa tai ei:)

Jussi

KORHONEN PAULI 17.02.2015 13:48

http://www.maarianvaara.net/karavaanarit.php

pkk

AHOLA JARI 18.02.2015 21:05

Sunnuntaina oltiin. Loivimmassa rinteessä pisti vesakko pintaan - sai olla varovainen, ettei junnut kompuroinu. Tuohon laitarinteeseen ei kuulemma lumetus yllä.. Edestä katottuna oik. puoleiseen ns. mustaan en löytänyt reittiä kun sinne vievä poikittainen vaijerihissi ei ollut päällä - jäi korkkaamatta Ylärinteen punikki oli hyvässä kunnossa, samoin hissin oik. puol. punikit. Vaativia ne eivät ole. Välipoistumisaseman jälkeinen hissilinja puuduttavan oloinen - välissä jopa pari laskua. Jonoja kun ei ollut, niin tuli sahattua oik. puol. punikkeja. Kaikki rinteet samat kuin -90 luvulla. Hyvä alottelijan paikka ja myös lapsiperheille. Huokeat hinnat. Harvinaisempi latauskortti SnowCard (tietty AccesCard, Skidata, KeyCard eivät yhteensopivia) käytössä.

Arviot; http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/suomi/keski-suomi/maarianrinteet/

Vaan Kolille kun mentiin seur. päiväksi, puitteet kohentu.. saati Ukko-Kolilla Loma-kolilla karavaanialue rinteen vierellä, kuten Maarianvaarassakin. Ei tullut päiväkävijänä kokemusta niistä..

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.