hyvää palvelua ja ruokaa

KARJALAINEN ALPO 04.12.2011 23:20

Pari viikkoa sitten kyselin Rokuan kuntokeskuksesta netin välityksellä voisiko heidän parkkipaikallaan yöpyä, kun tuleen istumaan iltaa. Saisiko siellä vielä sähköäkin? Vastaus oli, että saa yöpyä, mutta sähköä valitettavasti voi saada. No viime perjanaina vaimoni kanssa ajoimme sinne "tähtitanseihin" kahdestaan viettämään pikkujoulua. Emme saaneet olla kahdestaan siellä oli ainakin kaksisataa muuta eli ravintola täynnä. Ravintolassa on itse palvelu eli itsekuikin hakee juomansa baaritiskiltä.
No kysymään , mitenkääs sitten ruokailu? Menemmekö itse tekemään keittiöön mieleisemme annnokset? Katsokaa listoja, hän tulee hetken päästä ottamaan tilauksen. Listoissa ei sopivaa meille sopivaa valmista VHH-annosta. Kerroimme tarjoilijalle toiveemme, että voissa paistettua kuhaa höyrytettyjen vihannesten kanssa ja juomaksi pullo pari kuivaa hyvää italialaista punaviiniä. Ruoka oli todella hyvää ja samoin viini. Koko illan tajoilu pöytään toimi hyvin. Otimme vielä kolmannen pullon viiniä. Muistimme lähtiessä tarjoilijaa kohtuullisella juomarahalla suoraan käteen. Hyvää palvelua ja hyvää ruokaa suosittelen.

VÄLIAHDE JUSSI 05.12.2011 06:59

Näistähän alkaa muodostua MAINOSPALSTOJA voi HARMI

KARJALAINEN ALPO 05.12.2011 15:49

No voi harmi. Enpä ymmärtänyt, että tänne ei saa laittaakaan positiiviisia kokemuksia. Se on sitä mainostamista. Eli pitää olla vain moittimista ja toisten mollaamista. Tämä oli minun viimeinen mielipiteeni tänne.

LAUKKANEN MAURI 05.12.2011 17:40

Kyllä sitä pitää kehua jos tänäpäivänä saa palvelua jostain ,eikä sitä ABC,n asemien jonotusta ja mössöruokaa!

KARJALAINEN ALPO 05.12.2011 18:01

No näin minäkin olen ajtellut ja aikaisemminkin muutaman kerran olen näin tehnyt, mutta tuo Väliahteen Jussin kommentti pani ajattelemaan. Olen tänne, sen vähän mitä olen kirjoittanut, kirjoittanut vain asiallisia kommentteja. Mutta kyllä nämä karavaanareitten jutut ovat pääsääntöisesti paikkojen moittimista ja toisten karavaanareiden haukkumista. Olen ihmetellyt tätä systeemiä. Mutta eihän tänne ole minunkaan pakkokirjoitella. En ole koukussa. Täytyy miettiä.

LAHTI ANTTI 05.12.2011 18:06

Jatka vain Alpo kirjoitteluasi, aina tuollaiset hyvän palvelun yms. paikat ovat tervetulleita.

TERVO JARI 05.12.2011 18:15

Alpo, seuraappa eri henkilöiden tapaa viestitellä tänne, huomaat että jokaisella on oma "tyylinsä" kirjoitella, niin Jussillakin . . .

Joten eikus kumpikin "korva" auki, jos tulee vähän epämieluisempaa niin eikus toisesta "korvasta" ulos et "vaikku pölisee". Ei kantsi hernehiä rueta nenuliin veteleen . . .

Eteen päin, sano mummo lumessa, joten eix mekin ?

VÄLIAHDE JUSSI 05.12.2011 19:36

Silälailla Alpo Risut ja Ruusut esiin kylmästi. Tämä on tätä minun tyyliä kannatan vain SFC alueita kylmänraakasti.

PULKKI MARTTI 06.12.2011 19:40

Minusta on parasta tiedonvälitystä kun kertoo juuri noin, nimeltä mainiten missä palvelu ja laatu pelaa, samoin kuin se jos ei pelaa. Siitä vihjailevasta kitinästä ei kukaan lajikumppani hyödy mitääs jos esim. valitetaan että oli huonoa palvelua tai jossakin vaunu, tai automerkissä fuulaa, jollei nimeltä mainita. Palaute menee parhaiten perille kun kokemuksen julkisesti tuo esille.

KERTTULA PEKKA 15.12.2011 10:15

Olimme mekin viime viikonlopun, pe-su rokualla autossa yöpyen. Lauantaina iltapäivä kylpylässä ja syönti noutopöydästä ennen klo 19. Tämä lysti maksaa vain 20 € / henkilö. Molempina iltoina ravintolassa hyvät orkesteritanssit ja väkeä paljon.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.