Kiitos Rairannan puurtajille :D

VUOLUKKA RAINER 30.10.2010 20:31

Ollaan ensimmäistä kertaa täällä Rairannassa hirvisoppatreffeillä. Olimme kuulleetkin, että paikka on siisti ja palvelu pelaa. Niin pelasikin, jopa autokin pestiin yllätykseksemme heti tullessa, uskomatonta palvelua :D Kaikki pelasi hienosti ja hirvisoppa oli tosi hyvää!!! Jotkut treffeillä olleet olivat moittineet pitkiä päiviä puurtaneille emännille, että perunoista osa oli ollut kovia. Ei kai ole emäntien syy, jos tämän vuoden perunat ovat eri tavoin kypsyviä.Voisimmeko me karavaanarit olla inhimillisiä toisiamme kohtaan ja ymmärtää luonnon oikut kuumana kesänä esim.perunan kypsymisvaikutukseen? Tai voivatko valittajat olla ensi vuoden sopan keittäjiä ja muuttaa jopa tarvittaessa työaikojaan tai uhrata omaa aikaansa tilaisuuuden järjestämiseksi? Oikein lämmin kiitos työtä tehneille, kivaa oli ja tahdomme tulla tänne uudestaan... Hyvää jatkoa iloisille ahertajille, hyvä meininki...Tullaan toisenkin kerran...:D

OINONEN JUKKA 30.10.2010 20:47

Hirvisoppa ja perunat raakoja huh,huh, eiköhän narisijoiden olis parempi keitellä itte sopat, koska se on tosi, että samasta pussista otetut perunat kypsyvät eri tavalla, huomattu on.

LUOTO KARI 30.10.2010 21:55

Täysin samaa mieltä ketjun aloittajan kanssa. Soppa oli todella maukasta. Pitäisi osata arvostaa meidän vieraiden eteen tehtyä talkootyötä, eikä valittaa pikkuasioista. Hyvä rairantalaiset, toivottavasti jaksatte jatkaa samaan malliin!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.