Sauna osa 2.

JORVA OLLI 17.10.2010 21:25

http://jorwagon.blogspot.com/2010/10/sauna-osa-2.html

NYYSSÖNEN KAJ 18.10.2010 09:08

Valitettavasti matkasi varrelle ei sattunut maailman paras sauna, nimittäin Vantaan Talli. Tosin toisessa keskustelussa todettiin että se on vasta toiseksi paras, parasta eo viellä ole rakennettu.

TUOMI JYRKI 20.10.2010 17:51

Milläpä kriteereillä saunojen paremmuus mitataankaj? Kyllä sauna ja saunominen ovat makuasioita ja niistä voi toki väitellä kuten ruuastakin.

JORVA OLLI 20.10.2010 19:45

Oikein Jykä.

Saunojen paremmuutta mitataan varmaan jokaisen omalla kokemuksella ja tunteella. Melko vaikea elelmentti yht`äkkiä purettavaksi.

Mutta tästä sauna-asiasta oikeastaan kirjoitin herätelläkseni suomalaisten mielipiteitä saunasta ja sen kulttuurista. Itse asiassa uskoin sen herättävän enemmänkin kommentoijia ja mielipiteitä tulevan. Kummallisen hiljaista on keskustelu asiasta ollut. Varmaan siksi, että kohde on meille tuiki tavallinen.

Tuo sauna kakkonen oli kesämatkan tulos ja hyvä sellainen. Mielenkiintoisia saunoja oli paljon joita en maininnut.

Sauna kolmosen kanssa toimin siten, että tiesin meneväni katsomaan elokuvan. Jätin sen viimeiseksi ja arvasin sen sanoman, sitähän se oli. En osaa sanoa tulkitsinko oikein elokuvan viestin, minuun se ainakin puraisi.

Löylyissä tavataan!

RÄSÄNEN TARJA 21.05.2011 20:30

Vantaan Talli koettiin mutta jäin kyllä tässä sauna keskustelussa miettmääni jotta ootteko käyneet Kemiön saaren Vestlax leirintä alueella..... On meinaan tosi hyvät löylyt ja upeat TERVALEPPÄ paneelit ja meri jossa pulahtaa ihan siis SIINÄ.... paikka muuten on tosi RAUHALLINEN ja ihan mukava.. vähän asennetta mukaan ulkohuusseineen mutta se on pikku juttu...

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.