Iso Syöte Caravan

KOIVUPURO PEKKA 12.10.2010 14:59

Muutaman Ruka vuoden jälkeen tuli taas palatuksi Syötteen komeisiin maisemiin ja nyt pari viikonloppua alueella viettäneenä voin kyllä suositella muillekkin aluetta lämpimästi! Uuden isännän myötä alue on panostanut viihtyvyyteeen ja siisteyteen, vaikkei kovasti voinut aiemminkaan moittia ja varsinkin lapsiperheille näytti olevan aktiviteettia koko viikonlopuksi, oli polkuautokisaa, mönkkäriajelua ym. ja talven päälle on kuulemma lisää luvassa! Rukaan verrattuna alueen luonnos läheisyys, ilman kyljessä olevia mökkikyliä, tuntuu hyvältä ja se rauhallisuus, joka on ominaista Syötteelle, saa hermot kummasti lepäämään ! Toki alueelta löytyy Ravintoloitakin tarvittaessa, joka sellaista kaipaa, mutta sieltä löytyy myös aivan huippu hyvät hiihtoladut sekä kelkkareitit joka suuntaan, unohtamatta luontokeskusta, josta pääsee patikoimaan monipuolisia reittejä oman kunnon mukaan ! Suosittelen !

KOTILAINEN ISMO 12.10.2010 17:52

Onpa hyvä, että alueella on tapahtunut positiivista kehitystä. Onkos siellä päiväkävijöille paikkoja? Ties vaikka syyslomalla tulisi käytyä.

KOIVUPURO PEKKA 12.10.2010 18:41

Kyllä siellä päiväkävijöillekin on paikkoja , ovat kait varanneet tietyn kiintiön päivä ja viikkokävijöitä varten! Se mikä vielä jäi tuosta aloituksessa mainitsematta oli niinkin pieni asia kuin sauna eli Rukalla törmäsi aina siihen että sauna on päällä vain ja ainoastaan määrättyinä aikoina, Syötteellä se toimii non stop periaatteella eli kun lähden lenkille niin voin itse säätää saunan siten että se on lämmin tiettyyn aikaan . Myös tuo että saunoja on kaksi molemmissa päissä aluetta on hyvä, varsinkin Marjan huoltorakennuksen sauna on erityisen hyvä! Myös tulentekopaikkoja ja laavuja on alueella ja lähistöllä useita eli on vara valita !

KERTTULA PEKKA 14.10.2010 22:40

Joo ja alueen isäntä, Kimpimäki käy ainakin kerran viikossa saunomassa miesten saunavuorolla, ottaa toivomuksia asukkailta ja juttelee mukavia. Emme ole saaneet muuten missään niin hyviä pizzoja kuin siellä.

KOIVUPURO PEKKA 16.10.2010 09:08

Kimpimäki on kyllä paneutunut tuohon hommaan koko tarmollaan ja monestihan nuo paikat ovat just niin siistejä ja hyviä kuin mitä vetäjä panostaa työtään ja osaamistaan ! Pizzoista olen just samaa mieltä, tosi hyvät!

KOIVUPURO PEKKA 27.10.2010 09:55

Tiedoksi paikasta kiinnostuneille, että tuolta on vuokrattavissa myös asuntovaunuja, eli ei välttämättä tarvitse omaa kaappia kiskoa perässä, vaan voi mennä valmiiksi lämpimään vaunuun niin halutessaan ja hinnatkin vaikutti erittäin kohtuullisilta! Kyselkääpäs lisää suoraan !

KOIVUPURO PEKKA 17.11.2010 15:09

Syötteellä muutama kilometri latua valmiina ja hyvässä kunnossakin ! Myös muutama kausipaikka vielä vapaana, kyselkääpäs Kimpimäeltä lisää !

AALTO MARKUS 10.01.2011 20:23

Helppo yhtyä edellisiin kommentteihin. Ensilumen latu oli auki marraskuun alkupuolella ja laskettelemaankin pääsi melko pian. Ohjelmaa ja esiintyjiä on paitsi caravan-alueen Pärjänkievarissa, myös Romekievarissa, tunturihotellissa ja Pikkusyötteellä. Ja noita kaikkia yhdistää tietenkin hyvä latuverkosto. Caravan-alue on nyt tosi hyvissä käsissä, suosittelen minäkin puolentoista talven kokemusten perusteella.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.