Karkeita pyyhkeitä Norjasta Nallikarille

JANHONEN MATTI 07.09.2010 11:12

Tämän päivän Kalevasa on juttu Oulun kaupunginhallituksen Norjan matkalta. Olisko olleet peräti houkuttemassa norjalaisia takaisin Nallikarin asiakkaiksi.

Matkan aikana norjalaiset antoivat aika reipasta palautetta Nallikarin nykytilasta, joka heidän mielestä on alueena puskittunut, epäsiisti ja muutenkin vähemmän mukava paikka.

Tuon saman palautteen olisi varmaan saanut lähempääkin. Tuskin tuon vuoksi kaupunginhallituksen olisi tarvinnut Altaan saakka matkustaa. Mutta onhan se toisaalta niin, että ulkomaiden kautta kierrätetyt faktat on aina uponnet Suomen kansaan paremmin kun suoraan kerrotut. Että jotain hyvää sentään.

LIIMATAINEN HANNU 07.09.2010 12:06

Matti hei, ei ne asiat niinkään tärkeitä ole, vaan 'maat ja matkailu'! Kuten jonkun pikkukunnan kunnanhallituksen delegaatio joka lähtee vaikkapa Pattayalle tutkimaan 'avoviemäreiden soveltuvuutta ruutukaava-alueille Suomessa"! Siinä 'asiantuntemusta' tarvitaan ja empiiristä, poikkitieteellistä tutkimusta. ;-)) Larsen auttaa ajattelussa.

LEINONEN JUKKA 08.09.2010 07:50

Alueeella pitäisi pitää päätehakkuu, koivut ja männyt tukkikokoa osin lahoja, varjostaa paikan kesällä jaosta turistit ei tykkää. Maapohja savista, vesisateella alue rapakkoinen ja liejuinen. Vanhat majaromut pitäs kuskata kaatopaikalle, hiekkarannat pitäs pitää siistinä kivistä yms. rojuista. Ojan seudun pusikot pitäs pitää kurissa. Tuossa ois hiukan töitä noin aluksi. Yleensä kaikki epäkohdat on tiedossa mutta asiat etenee liian hitaasti, turisti tekee päätöksen välittömästi.

LIIMATAINEN HANNU 08.09.2010 08:46

Jösses, tuntuupa noita epäkohtia riittävän! Ei sitten ihmekään jos turistit kaikonneet. Kuka omistaa alueeen, Oulun kaupunkiko?

HUOVINEN SIRPA 08.09.2010 21:40

Olisko parempi laittaa nalli siihen karille ja pumpsauttaa vaan ilmaan koko hoito? Esko

KILLSTRÖM NIELS 24.09.2010 05:35

Jösses, tuntuupa noita epäkohtia riittävän! Ei sitten ihmekään jos turistit kaikonneet. Kuka omistaa alueeen, Oulun kaupunkiko?

Parempi ja sistimpi "leirialue" on Tupoken ABC

LEINONEN JUKKA 24.09.2010 07:37

Tämän takia Norjalaiset kaikkosi, kesä 2007 oli sateinen jonka jälkeen kato alkoi. Tuossa kuvia pari päivää sitten yön sateen jälkeen.

PELLIKAINEN RISTO 24.09.2010 08:32

Jukka Leinonen on aivan oikeassa ja kyseiset toimenpiteet eivät edes maksa kovin paljoa. "Nalskun" lähellä olevaan Hietasaareen (joka on myös yhtä pusikkoa)on kaavailtu huvipuistoa, mikä toisi oman lisänsä kesän rientoihin.

VÄLIAHDE JUSSI 30.09.2010 11:59

Hailuotoajo kävi hyvin Nallikarissa, Kiitos kaikille mp karavaanareille,jotka kävittä kylässä. Norjasta oli myös kerhoja kuten aina. Rastila ja Nallikari ovat kaupunkijansa omistamia. Hyviä ja siistejä. Käykäähän niissä SFC alue on kutenkin "oma alue". Varokaa Hirvejä!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.