Aulanko

PUROJÄRVI ERKKI 24.05.2010 09:44

Oli suunnitelmissa mennä tutustumaan Hämeenlinnaan, mutta kun lueskelin vanhoja keskusteluja Aulangosta, niin rupesi vähän epäilyttämään. Heidän nettisivujen mukaan caravan-alue on ja sieltä löytyisi kaikki tarpeellinen. Yhdessä keskustelu kommentissa parin vuoden takaa oli kuitenkin, että caravaanareille olisi joku nurkka parkki-paikalla.Mikä on todellinen tilanne tänä päivänä?

SIRKIÄ MATTI 24.05.2010 16:24

Omakohtaista kokemusta ei ole paikasta. Aulangon lomakylä on Hämeenlinnan ainoa caravan alue. http://www.aulangonlomakyla.fi/ http://kehke.tietoalusta.fi/public/feed.php?pid=4&id=33

KETTULA MATTI 24.05.2010 20:15

Olin siellä viime vuonna. Leirintäalue hyvä myös uimaranta. Hyvä päiväreissu, patikoiden Aulangon torniin maisemia katsoon ja tutus- tua ympäristöön.Hyvät mustikkamaastot. Kohti Aulangoa vaan!!!

HAAPANEN TIMO 25.05.2010 17:36

Selvennykseksi mainittakoooon ettei Aulangon lomakylästä ole tietääkseni moitittavaa löytynyt, vaan Aulangon leirintäalueesta, josta yrittäjä alueen vuokralle saatuaan savusti karavaanarit pois.

Leirintäalue sijaitsi aivan Aulangon golf-kentän vieressä. Asia on jo niin vanha etteivät kaikki ehkä tiedä siitä. @timppa

ALAPETERI HANNU 03.08.2010 09:16

Ajelimme tässä viikko sitten kohti Aulankoa ja löytyi Heikkilän lomakylä. Helteinen päivä +32 astetta. Yhdistelmälle tarjottiin paikkaa keskelle kuumalle hiekkapaikalle. Käännyimme etsimään paikkaa, jossa olisi jostain saanut puitten varjoa ja nurmikenttää. Tulimme Viralan Camping-alueelle (15 km päässä Puuhamaasta), josta kyllä saimme nurmea ja varjoakin. Paikalle ajetaan kapeaa hiekkatietä , jossa ei juurikaan ole ohituspaikkoja. Camping on tänä vuonna aloittanut toimintaa, ja kunnostus on alussa. Ns. huoltopaikassa ei tule lämmintä vettä hanoista, mutta "Padasta" kyllä sai kuumaa vettä. Campingissä on myös kunnan uimaranta ja kunta ei ollut huomannut laittaa mitään tiedotetta vedestä ilmoitustaululle. Vedessä oli selvä sinileväesiintymä. Kun on pienten lasten kanssa ja koirien kanssa liikenteessä, kaipaa kyllä tätä nurmikkopaikkaa ja vähän varjoakin. Tästä varmaan tulee hyvä alue, jos jaksavat kehittää. Tuula Alapeteri

PATOJA PEKKA 03.08.2010 22:05

Onko vinkkejä mistään ok vapaaparkkipaikasta aulanko /hämeenlinnan linnan alueella, kun ei mitään leirintäaluepalveluja tarvittaisi 1-2 yötä varten ja hämeenlinnaa olisi kiva silti päivä tai pari katsastaa...?

PULKKI MARTTI 04.08.2010 08:49

Hotellilta golf kentän vierestä tai tenniskentän parkkis, uimahallin luota rannasta(iso p alue) Linnan luota löytyy. Ahveniston maauimala kannattaa käydä katsomassa.

PATOJA PEKKA 04.08.2010 21:10

thanks, eiköhän se parkki noilla vihjeillä jo jostain löydy....

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.