Kesäkausipaikka meren rannalta

STRENGELL PASI 03.05.2010 09:50

Hakusessa olisi kausipaikka kesäksi mieluiten meren rannalta suht lähellä pääkaupunkiseutua (max. 2h:n ajomatka). Olisiko kellään kokemuksia näistä paikoista tai jostain muista, joita voipi suositella? Vestlax, Sarapisto, Haminan Pitkät Hiekat

SALO MARKKU 03.05.2010 10:03

http://www.silversand.fi/silversand/fin/

ANTTILA MARKKU 03.05.2010 21:16

Nyt saatan puhua pelkkää mututietoa.Silversandilla ei ole rantaan saakka ulottuvaa tonttia.Mitä merkitystä sillä sitten on?Joka miehen oikeudella saa tulla esim. kalaan siihen leirintäalueen rantaan tai aurinkoa ottamaan.Käittääkseni tämä oli se syy miksi karavaanarit lopettivat alueen vuokrasopimuksen.Kannatta kuitenkin kysyä,koska paikka on hieno.Minä olen jonkin verran majaillut motellissa aiemmin,mutta äskeisen 3 viikon majoituksen hoidin muualle.Todennäköisesti lähiaikoina taas joudun muutamaksi viikoksi Hankoon ja yritän majoittua jossain kaupungilla.

KORPPI SEPPO 03.05.2010 21:42

Leirintäoppaan mukaan SFC-alue Skeppars tai pihaleirintä Pellinge caravan. Molemmat Porvoon lähettyvillä. Ei kokemuksia kummastakaan. Mutta lyhyt matka.

LINDBLOM ALF 03.05.2010 21:46

Silversandissa saa vaunun/auton ihan rantaan, kunhan varoo löysiä hiekka-ansoja. Leirintäalueen omistajavaihdos (Lomaliitto -> Motelli) aiheutti vuokrasopimuksen päättymisen muistaakseni.

ANTTILA MARKKU 03.05.2010 21:49

En ala kinaamaan asiasta.Kuunnellut vaan sitä keskustelua jossa puhuttiin siitä ettei Hangon kaupunki vuokraa yhtään tonttia omalla rannalla.Voi olla huhua.

PUSSINEN JUKKA 04.05.2010 09:25

Omat mielikuvani muutaman vuoden takaa Vestlaxista ja Sarapistosta ovat seuraavanlaiset.

Vestlax on rauhallinen omatoimialue. Paikat ovat lähinnä kalliolla. Meren rantaan ja saunalle on polkua pitkin parisataa metriä. Kauppapalveluita löytyy kohtuullisen matkan, jopa polkupyörämatkan päästä, Vestlaxin keskustasta. Uskoakseni paikka sopii omaa rauhaa hakeville, jotka pitävät vaikka kalastuksesta ja marjastuksesta.

Sarapisto taas on Vestlaxia pikkuisen eloisampi, en tarkoita negatiivisessä mielessä. Paikat ovat lähellä merta, mutta eivät rannassa. Maasto on hiekkaista mäntykangasta. Saunatilat ovat uudet ja hyväkuntoiset. Palvelut ovat kaukana yli parinkymmenen kilometrin päässä. Tämä sopisi mielestäni lapsiperheelle tai ihmiselle, joka haluaa viettää aikaa toisten ihmisten seurassa ja jota vähäiset lasten riemut eivät häiritse.

RAINETSALO KARI 04.05.2010 22:42

Saloranta Otavan saaressa Naantalissa on suomen uusin SF-C alue. Yhdistyksemme on hallinnoinut Salorantaa jo vuodesta 1994 mutta alueoppaasta meitä ei vieläkään löydä. Syy siihen on ollut se, että Saloranta on ollut vain kaupunkilaisten käytössä. SF-Caravan Naantali ry. solmi alueesta vuokrasopimuksen Naantalin kaupungin kanssa 8.4.2010. Lisätietoa meistä löydät osoitteesta http://sfcnaantali.yhdistysavain.fi/ Etäisyys pääkaupunkiseudulta on noin 210 km. joten tuo kahden tunnin sääntö ei rajoituksia noudattamalla toteudu. Alue sijaitsee saaressa,siispä tuota merenrantaa kyllä on joka puolella. Naantalin kantakaupunkiin matkaa on 18 km ja Rymättylän keskustaan 8 km. Rymättylän ,Merimaskun ja Velkuan kunnat liittyivät viime vuodenvaihteessa Naantaliin ja siksi entisen Merimaskun kunnan alueella sijaitseva Saloranta on aivan keskellä suomen kesäpääkaupunkia Naantalia. Tervetuloa tutustumaan !

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.