nct-kuopio kutsuu

MÄKI MARTTI 07.05.2009 11:09

meitä on tulossa useampia vaunuja sekä autoja täältä ruotsista tanskasta sekä norjasta kuopion pohjoismaalaisille karavaani päiville siispä antakaa nyt karavaaniveljet ja siskot muutama hyvä vinkki paikoista joihinka kannattaisi tutustua tapahtumahan on heinäkuun alkupuolella terveisin martti täältä svean maasta!!!!!

RYTKÖNEN MARTTI 08.05.2009 13:10

Kaimalle neuvoksi;www.kuopioinfo.fi ,josta saa kaiken tarpeellisen tiedon. Tietenkin Puijo torneineen ja majoineen on ehdottomasti nähtävä. Samoin satama ympäristöineen ja uusi Saaristotie kannattaa ajaa läpi.

Ei muuta,kuin tervetuloa Kuopioon ja mansikka-aikana Suonenjoelle. MR

LYLYOJA SEPPO 21.05.2009 22:11

Mikko P. Oulusta.Oletko jo maksanut Kuopion treffit,Minulle tuli maksumääräys vaan ei maksukuittia.Olen ollut puh.yhteydessä Rauhalahteen ja lupasivat laittaa maksulapun ensiviikolla.Kyllä meininki on tulla vaikka pumppu tahtoo reistailla.Soitellaan sitten lähempänä juhlia missä tavataan.Hyvää kesäntuloa:Seppo.

PETRELIUS MIKKO 24.05.2009 14:25

Seppo L. sieltä Stokholmista tai ainakin siitä läheltä. Meni vähän tipalle tuo ilmoittautuminen, kun se ilmoittautumisaika oli niin lyhyt, oliko se vain reilut puoli vuotta. No, kuitenkin kerettiin, lasku tuli ja maksettukin on, kait.

Pumpulle terveisiä, pysy kunnossa. Vissiin Lappeenrantakin on tulossa? Tanssihirmut Pentti ja Maija tulevat kans, toivottavasti lattia kestää! Ootteko ilmoittautuneet millekään retkelle? Terveisiä, kirjoitellaan!

HAUTANIEMI ERKKI 03.06.2009 23:22

Tervehdys etelästä. Suomen kesäteatterit on (poikaa) tasa-arvon nimissä, koska kaikki on tervetulleita. Esim Heinolassa on komea esitys. Samoin Seinäjoella ja niin ed..... Katsokaa ja tutustkaa suomen terjontaan. tv eki ja lea ( osa porukasta nähdään Kuopiossa.)

LYLYOJA SEPPO 04.06.2009 19:07

Kyllä on vaikeeta kun ei pääse mukaan.

LUOJUKOSKI KEIJO 19.06.2009 22:14

moikka Martti ollaan varmaan samassa porukassa kuopiossa Vuoriston Miialta ja Karilta terveisiä

HENTILÄ MARJUKKA 22.06.2009 13:44

Sinnehän me Kuopioon suunnistamme koko porukka! Suomen luonto on kaunis ja ehkä vähä luminen tuohon aikaan, joten katseltavaa riittää! Kuopion keskusta, tori, kalakukot... Kauneinta Järvi-Suomea riittää ympärillä... ja LOMA! Sitähän se ihminen kaipaa! Hyvässä seurassa! Tapaamisiin ihan pian! Marjukka ja sekalainen seurakunta

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.