Tuli simputus mieleen

MARTTINEN MATTI M 31.08.2008 21:12

Kesän aikana tuli poikettua kuudellatoista leirintäalueella,sekä SFC että yleisillä.Ennen juhannusta ja heinäkuun loputtua monella yleisellä alueella palvelut voivat poiketa sesonkiaikaisista, hinta on toki sama.Kahdelta SFC-alueelta jäi ikävä muisto.Toisessa isäntä ajatti meidät ahtaaseen paikkaan ja kun saatiin jalat alas tuli toinen isäntä mitan kanssa ja määräsi siirtämään 10 cm.Vakituiset asukit jo sanoivat että olisihan tuo ja tuokin kausipaikkalaisen paikka vapaa, mutta ei käynyt. Melkein vieressä oli hyvä paikka, mutta isännän oma vaunu kuulemma tuodaan siihen huomenna. Ei sitten tuotukaan... Toisessa paikassa sovittiin isännän kanssa vaunulle paikka.Hetken päästä tuli vihainen mies (ei isännän liiviä), ja määräsi vaunun siirrettäväksi 2 metrin päähän viereisen vaunun etuteltasta.Pakko oli siirtää, oli sellainen asenne että olisi varmaan häätänyt pois jos ei oltaisi toteltu.En uskaltanut edes väittää että välin pitäisi olla 4 metriä.Sähköjohdosta huomautettiin tullessa, ettei kelpaa kuin uusi malli, meillä ei muuta ole pitkään aikaan ollutkaan.Kuitenkin alueella oli käytössä useita johtovirityksiä. 26 vuoden karavaanariaikanamme olemme yöpyneet AINA leirintäalueella, mutta saattaa olla että pitää luopua periaatteesta.. En kerro näiden kahden alueen nimeä,kiitokset voi esittää Mussaloon,Etuniemeen,Rantasarkaan,Kohtauspaikkaan,Hettaan, Sallaan,Karigasniemeen, Lintulahteen ja moneen muuhunkin paikkaan. Osui 2 ikävää tapausta samalle kesälle.Toivottavasti olivat yksittäistapauksia.

TERVO JARI 31.08.2008 21:23

teeseen lähteä . . .

Tuollaisellakin . . .

Tuo sähköjohto asia oli ihan OK, ajattelivat turvallisuuttasi ja muiden turvallisuutta . . .

Jos se siirtäminen ( 10 cm ) oli aiheellinen, muutoin ei olisi tullut "lakisääteinen" ? ? ?

Liivittömälle olisit voinut esittää kysymyksen että millä valtuudella tuut "mesoamaan" . . .

Tollasia tuli mieleen . . .

Jari

Ps. Meillä kaikilla on joskus "huono päivä" . . . Kenkä hiertää . . . tai . . . muuta vastaavaa . . .

KUJANPÄÄ MARKKU J 31.08.2008 21:39

Tarinasi menettää mun mielestä merkityksensä ja suuren osan uskottavuudesta tuollaisella, en kerro mistä alueista on kysymys asenteella.

MARTTINEN MATTI M 31.08.2008 21:39

Sähköjohtoasia olikin aiheellinen eikä meillä sen suhteen ongelmia ollutkaan.Ja se 10 cm oli myös oikein, mutta miksei se eka isäntä sitä mitannut ? Se liivitön mies ohjasti alueella koko illan,liivillistä en tulomme jälkeen nähnyt.

SILMUNEN HANNU 31.08.2008 23:15

Kyllä uskomattomalta kuulostaa tommoinen 10 cm siirrättäminen!! Ollaankohan missään muualla kuin Suomessa tuommoisia nipottajia ja pilkunviilaajia! Ei minusta kaunista vallankäyttöä, ennemmin mielivaltaa.

t.Kaarina

TUPPURAINEN PETRI 01.09.2008 08:13

Turha valittaa alueista jos ei uskalla tuoda alueiden nimiä julki. Ihan sama juttu noille ketkä valittavat liikeiden huonoista palveluista jos ei kerrota nimiä. Menee harakoille kuten lämpö hatarasta talosta.......

NIITTYARO TAPANI 01.09.2008 08:40

Ei välttämättä turhaa koska saattavat oppia jos lukevat tämän. Kyllä 0,1 m siirto on suoraan sanoen simputusta, sillä ei ole käytännön merkitystä missään olosuhteissa.

Koska kyseisen alueen kohdalla saattaa olla kyse yksittäisestä nipottajasta niin aluetta on turhaa leimata kummaksi koska joka alueellahan aina joku löytyy jolla on huono päivä.

Itse kannatan 4m väliä mutta tarkastan sen aina askelmitalla noin 4m väliksi, kukaan ei ole askeleitani standardoinut joten ehkä olen myös joskus syyllistynyt moiseen rikokseen, anteeksi vaan.

KUJANPÄÄ MARKKU J 01.09.2008 09:04

No jos kyseisellä alueella on nipottaja niin sehän kannattaa tuoda julki, koska sitäkautta nipottajat saattavat tulla siivotuksi sisäkautta.

TIKKANEN MIRJA 01.09.2008 09:18

Aika ikävää porukkaa. Mun mielestä isännällä ei saa olla huonoa päivää, ja jos minun lomallani joku kuspää tulee räyhäämään nostan kytkintä ja häivyn. Ja käyn kyllä antamassa palautteenkin. Ja pidän huolen että paikka saa arvoisensa maineen ainakin kaveripiirissä.

Isännän homma on asiakaspalvelua ja jos minua palvelee tyyppi jolla naama on niinku norsun ***** niin saa mun puolesta olla. Tulipahan vaan itelläki mieleen että paikoissa missä on näitä elämäänsä kyllästyneitä tyyppejä ei oo tullu sen koommin käytyä. =) Ihmetyttää joskus että miksi respaan laitetaan edes ihmisiä jotka eivät osaa käyttäytyä/kommunikoida..Sillä tyylillä voi pilata lomalaisen päivän.

Sano vaan paikat mihin ei kannata mennä niin osataan kiertää kaukaa =)

PALIN MATTI 01.09.2008 13:13

Mirja hyvä, ymmärrät kai, ettei tuollainen jonkin yhden isännän kontaktiin perustuva tapaus vielä tee siitä alueesta kiertämisen arvoista. Saattaa olla, että siltä samalta alueelta löytyy tämän yhden epäkelvon lisäksi useita kymmeniä aivan loistavia isäntiä.

Älkäämme siis tehkö liian hätäisiä johtopäätöksiä.

MARTTINEN MATTI M 01.09.2008 15:16

Tapanin ja Palin-kaiman mainitsemista syistä en viitsi nimetä alueita.

KASKINEN PASI 01.09.2008 17:44

Aivan. Kyseessä saattaa olla myöskin, isäntä, jota homma ei olisi ollenkaan napannut, mutta ei ole osannut sanoa ei, kun isäntävuoroja jaetaan. Yleensä meidän alueillamme nk."omaväki" huomaa, aika pian, kuka ei ole sovelias asiakaspalveluun ja jättää kyseisen hemmon palvelut käyttämättä.

Olen siis sitä mieltä, että ei kannata yhden kerran kokemuksella, jättää aluetta väliin. Sekin on totta, että harmistuu, jos vastaanotto on kylmän kalsea, mutta yltiöpositiivisesti vaan eteen päin. Kuitenkin lähes 100%:ti vastaanotto on lämminhenkinen ja palvelu pelaa.

NIKKINEN JUHA 01.09.2008 21:21

No voin sano että tulihan käytyä ja oltua 12 SFC-aluetta tänäkesänä ja kaikissa oli erittäin hyvä palvelu.

En voi näin mitenkään moittia, mutta noilla yleisillä ei aina voi kehua palvelua ja tasoa.

JUNTUNEN TEIJO 14.09.2008 13:47

Kyllä mielestäni kannattais aina tuoda paikan nimi tietoon, sillä isännälläkin on isäntä. Ei mikään muutu jos ei pysty nimiä kertomaan. Nimen kertominen ainakin auttais sitä aluetta paranyamaan palveluaan ja mahdollisesti myös kommentoimaan omat näkemyksensä asiasta. Kertomasi väitteet ovat tosi huonoa asiaksas palvelua. Olisihan se isäntä asiasta voinut hymyssäsuinkin tulla kertomaan ja siten varmaan saanut paremman lopputuloksen asiaansa.

PIRTTIMAA TEEMU 14.09.2008 19:38

eihän tää natsi leiri ollu lähilammella? siellä on kiva porukka muuten mutta, yks kesäisäntä pilaa koko paikan maineen..toivottavasti ne saa savustettua sen auliksen ulos sieltä!muuten loppuu asiakkaat

VARTIAINEN JOUKO G 14.09.2008 20:26

Ketjun kommentteja tarkasteltuani tulee mieleen Mustan Kirja sana: "Ken meistä on synnitön, heittäköön sen ensimmäisen kiven".

G-m@n

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.