kalloinokka

PARTANEN PIRJO 22.08.2008 19:52

Tuli kutsu koira/possutreffeille Kallionokan leirintäalueella Yläneellä. Ajateltiin ehkä osallistua, kun koko kesä on mennyt persiilleen isännän katkijalan, koiran kuoleman ja emännän sairastamisen takia. Että edes yksi vaunureissu saataisiin heitettyä tätä kesää kohti. Niin tämä Kallionokan leirintäalue,käsitin alueoppaasta, että ei ole keittotiloja, grillikatos vaan. OK, miten sitten , millanen paikka on Yläne,Kertokaa tietävämmät, saako edes makkaraperunat,löytyykö pizzapaikka, kun ei nyt reissulla viittisi vaivaantua... (Käsitys kunnan sivuilta jäi, että paikka keskellä ei mitään, eikä siellä ole paljon mitään.) Kihniö, kokemistani, tähänmennessä vetää ehkä vielä voiton tässä, no, minähän olen liikkunut lähes pelkästään vain etetläsuomessa, että enhän mämistään mittään tiiä... Mutta Kallionokasta, kertokaa.

SILMUNEN HANNU 22.08.2008 20:00

Enpä ole Kallionokassa käynyt, mutta kyllä siinä Mynämäki/Säkylä-tienristeyksessä olevasta grillikioskista saa ainaskin makkaraperunat,ja jotain muutakin einestä,ja ihan pääsee sislle syömään,jos haluaa... Mutta en minä sen kipsan takia Säkylään lähtisi:)

t.Kaarina

LAHTI ANTTI 22.08.2008 21:12

Kallionokka on varsin mukava paikka. Matkaa Yläneen keskustaan noin 2,5 km.jossa on kauppoja yms. Voin suositella paikkaa usein siellä käyneenä. Tässä tietoja Yläneen kunnasta.

http://www.ylane.fi/ETUSIVU.asp

ANTTILA MARKKU 22.08.2008 21:39

Kallionokka jäi käymättä.Turun suunnasta tullessa Kallionokka on juuri ennen Valasrantaa.Euran kautta tullessa vähän jälkeen.Alueista oli juttu Caravaan lehdessä oisko ollut No4 tänävuonna.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.