EIPÄ OLE ENNEN KOETTU

ELFVENGREN LIISA 15.08.2008 16:53

Loma reissullamme pysähdyimme ystäväperheen kanssa, Mouhijärven Nesteelle syömään. Ystävillä oli 10 vuotias tyttö mukana, ja rouvan maksaessa laskua totesi että tytöstä veloitettiin aikuisen hinta, rouvan tiedustellessa ikärajaa lapsen aterialle vastaus oli 10-12 vuotta kun ei voi koskaan tietää kuinka paljon ne syö, no aikamme keskusteltua tyttö sai jäätelön, ei silti jäänyt hyvä mieli meille kellekkään. Pois lähteissä huomasimme aseman olevan matkaparkki alue, olkaapa tarkkana lapsiperheet kun pysähdytte siellä.

PALIN MATTI 16.08.2008 11:40

Kannattaako nuin vähäpätösellä asialla päätään rasittaa? Ja varsinkaan mieltään pahoittaa. Ainaskaan kesälomareisulla. Pääasiahan on, että kaikki saavat vatsansa täyteen ja että matka jatkuu turvallisesti ja leppoisassa hengessä.

KUJANPÄÄ MARKKU J 16.08.2008 12:15

Mun mielestä kannattaa. Varsinkin kun näiden nykyisten liikenneasemien kahviot ohjaavat/edellyttävät asiakkaitaan viemään kuppinsa ja lautasensa keräilyrullakkoon sen jälkeen kun on itse avannut ja 'nauttinut' nihkeän, kelmuun pakatun sämpylän. Ihme, että tommosta mössöä kukaan enää ostaa, ainakaan tommoseen 4€ hintaan. Hinnat kyllä ovat palveluhintoja parhaasta päästä. Paljonkohan pitäisi maksaa enemmän jotta vois huoletta jättää jäysteensä pöytään.

PALIN MATTI 16.08.2008 13:13

Mulla ainaki hovimestari aina kerrää astiat ja muruset pois pöyästä, ku poistuma paarista lounaalta. Ekkai sie Qjis oo joutune semmosseen ahinkoon, että oot joutunu sannoon ylös oman hovimestaris?

KUJANPÄÄ MARKKU J 16.08.2008 13:40

Kait sinä Mella nyt tiedät, että minä olen Lyytille myös hänen hovimaisterinsa ja pyrin aina huolehtimaan hänen tyytyväisyydestään ja hyvinvoinnistaan, niin hänen pöytään astuessaan, antimista nauttiessaan kuin pöydästä noustessaan.

KORHONEN KARI 16.08.2008 18:53

Huomaatkos Kujis,Mellan läppäris on salasana jota mamma ei tiijä!Uskaltaa mokoma siks uhota tääl tollee....hovimestari...höh!

Noh nii,asiaan!!Aakkosten asemilla jos kävisin saavat likat luvan kantaa astiat tiskiin,ainakin niillä hinnoilla!Kerran kävin ,pihviannos tuli,hampurilainen tyttärelle ei,utelin mikä mättää?Kohta tuli,jäätelön kera,onneksi.Mutta hinnoittelu on todella sairasta!!Kahvikupin hinnalla(melkein) saa Lidl'sta koko paketin kahvia!

KUJANPÄÄ MARKKU J 16.08.2008 19:10

Huomaan joo. Rohkee poika.

MÄKELÄ HEIKKI 17.08.2008 15:15

Purnasin kerran astioiden keruusta ja jopa lajittelusta tiskikoreihin tälle aakkosketjun jollekin palveluvastaavalle. Sain ystävällisen vastauksen, että astiat toki voi aivan vapaasti jättää pöytään, jos niin haluaa - vapauttavaa. Mielestäni maksan myös pöytien siivouksesta, kun visiiteeraan liikenneasemilla tai muualla. Syyhän ei tietenkään ole henkilökunnassa, joka palvelee yleensä kiitettävästi, vaan ahneissa omistajissa, jotka haluavat pian, että asiakkaat keittävät kahvitkin itse. Mukava osallistua eka kertaa keskusteluun uutena karavaanarina.

YLIKORPI MARIANNA 17.08.2008 15:26

Hei Heikki, tervetuloa karavaanareiden joukkoon ja myös tänne saitille. ei pidä sitten vähästä säikähtää, täällä ammutaan välillä tykillä ja toisinaan aamorin nuolilla ja aina kaikessa ystävällisyydessä. Mari

TUOMI JYRKI S 17.08.2008 20:04

Tervetuloa joukkoon Heikki. Mielestäni kaiken maailman liikenneasemat ovat sen sortin tusinatuotantoa, ettei niiltä kannata mitään palvelua odottaa. Pysähdyt millä hyvänsä huoltiksella välipalalle, niin samanlaista perusmössöä niiden tarjonta on. Sen vuoksi pysähdyn huoltiksille vain kahville, ruokailun jätän muualle, esimerkiksi omalle vaunulle tai muulle varmaksi kokemaani paikkaan.

MÄKELÄ HEIKKI 19.08.2008 21:06

Kiitos Mari ohjauksesta! Jos valita saa, ammu niillä Aamorin nuolilla tai lyö heinällä... t. heikki

VIRTA URPO 19.08.2008 22:39

Nyt otetaan takaisin aikanaan vuosia maksaneena jok ikisestä pysähdyksestä, kahvista , pullasta,sämpylästä ja yöpymisestä "mopoillessa" ennen Caravaanariksi ryhtymistä.

En ymmärrä miksi valittaa jostakin hinnoista ? Meillä kun on ihan itse ostettu kulkimet kaikilla varusteilla ( liedet , uunit, jääkaapit, pakastimet ,suihkut yms ) ja miksi niitä emme käyttäisi? Kaupasta saa sisäfilettä yms. ja eikun laittaan.

PALIN MATTI 20.08.2008 07:56

Urpo ilimotti: "Kaupasta saa sisäfilettä yms. ja eikun laittaan."

Yritin monessaki kaupasa, mutta ei vaan onnistunu missään. Aina olivat rahhaa vailla siittä villeestä. En siis saanu sitä mistään. Aina olis pitäny ostaa se ja tosi kovia rahoja pyysivät vielä niistä villeistään.

Mie vielä joka kerta ilimotin, että meilä itte ostetussa piirongisa on suihkut, hellat, uunit, jääkaapit, hiustenkihartimet ja pakastimet. En saanu sisävilettä sittekkään.

@mella

KUJANPÄÄ MARKKU J 20.08.2008 09:50

Mella. Sulla on sisävilettä omasta takaa, tai edestä. Miten vaan.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.