Miksiköhän SFC suosittelee?

LAIHO JORMA 03.08.2008 22:05

Heippa! Oltiin perheen kanssa eka kertaa Pyhäjärven Emolahdessa viime yö. Alue on SFC:n suosittelema alue 2008. Meille paikka oli pettymys... Sisäänpääsyn terassilla oli sellainen auto, johon pikku lapset heti ilokseen tahtovat, ja siinä oli lappu RIKKI. Sisään päästyämme oli sellainen Speden läpyttelypeli RIKKI. No, sitten poikasemme olisivat tahtoneet rannan lähettyvillä kolikkokaivurilla kisaamaan kaivamisesta, mutta kun kaivuri oli RIKKI. No, lapset sitten päätyivätkin että he menevät polkuveneillä soutelemaan, mutta sattui olemaan AVAIMET HUKASSA. Naisten vessassa lamppu rikki jne. Palvelusta puuttui ilo täysin. Palvelu oli mielestämme jopa töykeää. Päärakennus oli kyllä monipuolinen ja huoltorakennus uudenlainen. Kylläkin esim. vessoja oli vain yksi miehille ja yksi naisille + invawc. Ranta oli tosi ihana ja vesi kirkasta. Saunassa käydessä peseytyminen on saunassa, eli ei ole suihkulle huonetta. Joten pikkulasten kanssa saa olla tosi varovainen ettei polta itseään. Oltiin katsottu netistä tietoja Emolahdesta ja ajateltiinkin mieheni kanssa että mennään illalla katsomaan karaoketansseja. Mutta eihän siellä tietenkään ollut mitään! Näytti kuin paikan pitäjiltä olisi kipinä hävinnyt. Ei kyllä tullut tunnetta että tahdottaisiin uudestaan mennä. No, kokeiltuppahan on! Vierestä löytyy Maansydänjärvi ja ihana Urjanlinna, josta iloa ja palveluhenkeä löytyy! Siellä voi sen aistia koko paikasta. Samoin Kalajoen Hiekkasärkillä ollaan viihdytty! Tämän kesän hyvän olon tunteita on tullut myös Kuopion Rauhalahdesta, Juukan Paalasmaalta ja Helsingin Rastilasta! Miinuksia heittäisin Espoon Oittaalle. (Ränsistyneet rakennukset ja huono palvelu) No, kesä jatkuu! Etsitään uusia alueita ja toivotaan että nautitaan! Hyvää kesän jatkoa kaikille! t. Pirkko ja Jorma

TUOMI JYRKI S 03.08.2008 22:40

Kaikenlaista sattuu ja monet asiat ovat makukysymyksiä. Huono juttu, jos lapsille tarkoitetut vempeleet ovat rikki. Minulle mm. Rauhalahti on paikka, jonne en mene toista kertaa. Monet kuitenkin tykkäävät alueesta. Kaikenlaisia makuja ja mielipiteitä.

HALMEENMÄKI JUHANI 04.08.2008 20:36

Eikös se suositus tule siitä että ko alue saa positiivisia lausuntoja parhaan alueen äänestyksessä? Eli joko paikalla on käynyt moni joka pitää tai siellä on aktiivisesti äänestäviä paikallisia?

SUOKKO OIVA J M 04.08.2008 21:10

"Suositusalue SF-Caravanin suosittelemia yleisiä leirintäalueita, joiden matkailuajoneuvoille tarjoamat palvelut on havaittu korkeatasoisiksi. Suositustunnus myönnetään alueelle liiton leirintätoimikunnan päätöksellä vuodeksi kerrallaan"

Ylläoleva on lainaus Karavaanarin sanastosta.

Olisikohan tuo käytännössä niin, että paikallinen tai alueellinen SFC-yhdistys lähettää leirintätoimikunnalle suosituksen ensin alueesta.

LINDHOLM HEIKKI S 04.08.2008 21:15

Menkää hyvät ihmiset Etuniemeen. Siellä on uusi leikkikenttä, elikkä niin kuin lapset sanovat leikkipuisto. On liukumäkeä ja kiikkua sekä useampi ehjä traktori. Uimaranta on hiekkainen ja saunan suihkuista tulee sopivaa vettä. Vanhemmalle väelle riittää varmasti löylyä. Sen takaa kiuasta lämmittävä öljypoltin. Sitä kyllä kannattaa suositella. Heikki vaan.

NÄÄTSAARI JUHANI 05.08.2008 06:32

Olimme mekin Emolahdessa liejuisella alueella unettoman yön. Lonkkukarnevaalin jäljiltä jäi kaksi pariskuntaa huoltorakennuksen läheisyyteen kailottamaan äänekkäästi kunnes aamuviideltä tuontibemari ajoi majoitusalueelle sisään avoimesta portista noutamaan yövieraat. Ainoaksi suositeltavaksi asiaksi jäi se että yli 22€ :n sai maksaa "kuititta" 22€:lla. Suosittelen ohiajoa.

PALIN MATTI 05.08.2008 14:26

Kannattaa siis majoittua retkillään noille meidän omille SFC-alueillemme. Ovat näköjään niin arvaamattomia nuo kaupalliset alueet. SFC-alueita löytyy joka läänistä. Miksi siis tunkea itseään kaikille epämääräisille ja vieläpä kalliille kaupallisille alueille?

SUORTTI JARI 05.08.2008 16:41

Yhdyn negatiiviseen mielipiteeseen Rauhalahdesta. WC/suihkutilat todella huonossa kunnossa. Ovista puuttui lukkoja ja osasta vessoja paperit loppu jne., sekä hyvin sottaiset. Näin ainakin huviteltan viereisessä huoltorakennuksessa.

SALONEN MATTI 05.08.2008 22:34

Hei. olen kaima samaa mieltä, kirjoittelen täältä ALATALOSTA. Tulin juuri erittäin siististä ja hyvälöylyisestä saunasta! kyllä nämät jäsenalueet ovat ylivertaisia noihin kaupallisiin nähden. Ei tarvitse palstoilla valitella. Hyvää loppukesää! matka jatkuu huomenna. Matti

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.