"Möttiäästen" pesä

HANNILA ISMO 26.07.2008 14:32

Näitä juttuja lukiessa alkaa kunnolliset leiripaikat käymään vähiin. Olimme tuossa taannoisella viikolla Isossakyrössä Kalliojärven/lukkuhaan alueella,tälläkertaa tosin vuokramökillä. Sain tarpeekseni alueen asukkien
(eteläpohjalaisten) loukkaavasta huomauttelusta joka koski allekirjoittaneen ylipainoa,ihan kuin en itse sitä tiedostaisi. Kyseisen "rodun" edustajilla näkyy olevan hillitön tarve loukata ventovieraita ihmisiä asiattomilla huomautuksilla,vaikka en ollut itse tehnyt minkäänlaista tuttavuutta näiden ihmisten kanssa. Haluan muutenkin olla sekaantumatta kenenkään asioihin ja olla omissa oloissani. Tätä tapahtui kahtena peräkkäisenä päivänä,jolloin katsoin saaneeni tarpeekseni ja nostin kytkintä siltä paikalta,vaikka yksi majoitusvuorokausi jäikin käyttämättä. Se täytyy nyt heti mainita, että kukaan karavaanareista ei tuollaiseen syyllistynyt,vaan kyse oli toisista mökkiläisistä. Pohjanmaa tulee olemaan tastälähtien paikka jonka kierrän visusti.

ANTTILA MARKKU 26.07.2008 20:13

Tuskin olivat pohjalaisia,siellä emännät olisivat jo komentaneet isännät pirttiin sieltä riekkumasta.Että pisteet pohjalaisille olivat luultavasti käypäläisiä etelästä.Niillä on muitakin kummia tapoja.

HANNILA ISMO 26.07.2008 20:38

No joo,ei tästä sen kummempaa selkkausta kannata tehdä,mutta kun toinen oli nainen ja murteesta päätellen aivan varmasti eteläp.maalta. toinen joka oli mies,tai ainakin miehen näköinen,saattoi sitten olla nk. kesäloma paluumuuttaja,mutta murteesta ei voinu erehtyä. Tuli vain mieleen että viitsiikö sinne mennä vaununkaan kanssa kun nuo aktiviteetti alueet ovat kuitenkin samat mökkiläisten kanssa,vaikka onhan karavaanariporukka kuitenkin sivistynyttä porukkaa,elikkä jos pysyy vain vankkuri alueella niin ei kukaan tuu huomauttelemaan.

RENQVIST YVONNE 27.07.2008 21:40

Pahoittelen, että sait näin huonon kuvan Kalliojärveltä. Mökkikylästä en voi sanoa mitään - olemme eri alueita - mutta Lukkuhaan karavaanarialueella meitä on kyllä kaikenkokoisia ja -näköisiä, eikä kukaan kommentoi toisten ulkonäköä tms. Joten toivon, että uskallat tulla Pohjanmaalle - ja Lukkuhakaan - taas!

BRUUN EERO 27.07.2008 22:40

Kaikki kunnia pohjalaisille yrittäjinä, mutta parempia diplomaatteja itäsuomalaiset ovat. Kaikki eivät katso tätä "suoruutta" kovinkaan suopein mielin.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.