Puumala

NURMI HEIKKI J 15.07.2008 21:00

Käytiin Koskenselän Lomakylässä, puitteet hienot mutta huoltorakennus ala-arvoinen, ei enää koskaan sinne. Jatkossa käyn katsomassa huoltotilat ennen kuin ajan sisään.Siinä saisi pienellä mahtavan paikan, paikkojen tasaus ja sähköä lisää,sekä henkilökuntaa, jotka olisivat kiinnostuneita vieraiden viihtyvyydestä.

SUOKKO OIVA J M 16.07.2008 12:41

http://www.puumala.fi/tv/index.htm

MIKKONEN JUKKA 20.07.2008 18:44

Joo, sijaintihan on hieno, mutta lievästi epätasaista alustaa riittää vain ensimmäiseksi ehtineelle. Muille on tarjolla keskimääräistä vaativampaa vaakittelua. Mukava telttailualue aikoinaan, mutta ei oikein istu nelipyöräisille.

VON BAGH JAN 21.07.2008 14:16

Hei

Kävimme samassa paikassa 3.7 ja täytyy myöntää, että sosiaaliset tilat olivat ala-arvoisessa kunnossa. Kyselin asiaa respasta ja he kertoivat että edellinen pesu/suihku-rakennus oli palanut ja uutta rakennettiin parhaillaan. Kyseine rakennus piti olla valmiina 1.6, mutta niinkuin aina se oli myöhässä ja sillätahdilla, mitä sitä tehtiin se varmaankin valmistuu ensikesäksi;=).

Ihmetyttää se, että Puumalan alueella ei ole yhtään kunnollista Caravan-leiriytymispikkaa.

Tämä johtuu varmaankin Puumalan politiikasta, koska he eivät halua kyseisiä asiakkaita alueelleen, vaan haluavat palavella ainoastaan mökkiläisiä. Muuta järkevää selitystä en osaa antaa;=(

RAIMESALO RAIMO 21.07.2008 16:08

Puumalan kunnan alueella on Mannilanniemi. http://personal.inet.fi/yritys/mannilanniemi/

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.