Tiedoksi

SAARINEN ANTTI 10.07.2008 10:37

Raumalla,Poroholman leirintäalueella aloittaa ensivuoden alusta uusi yrittäjä ja samalla alueelle tehdään massiivinen kasvojenkohotus, kun alueen kaikki mökit ja sauna,ym uusitaan.Lisäksi alueelle rakennetaan uusi vastaanottorakennus asianmukaisin huoltotiloin. Alueen läpi kulkeva tie suljetaan kokonaan yleiseltä liikenteeltä. Kaupunki ja yrittäjä satsaavat vuoden 2009- 2010 aikana yhteensä reilut 800.000 euroa alueen kehittämiseen Alueen kehittämisideoita otetaan mielellään vastaan osoitteessa www.poroholma.fi ja samalla sieltä voi seurata alueen kehittymistä. Nettisivut aukeavat elokuun aikana

LIIMATAINEN HANNU 10.07.2008 12:30

Vielä kun panostavat siihen järjestyksen ylläpitoon niin sitten hyvä! Kerran käyty, eikä toista kertaa sellaiseen hulinaan, kaiket yöt humalaiset riekkuivat ja hyppivät jopa oman vaunun etukatoksen läpi, mihin lie ollut kiire. Mutta jospa uusi yrittäjä ratkaisee tuonkin ongelman, toivottavasti! Muutenhan paikka on hieno, etenkin jos korjataan ne repsahtaneet jutut, WC:t, suihkut jne.!

KOSKINEN OLLI J 10.07.2008 18:33

Kylläpä on Sinulla huono tuuri käynyt. Monta yötä olen siellä ollut vuosikymmenten saatossa, eikä mitään tuollaista. Ainut häiritsevä seikka on nuoriso joka vedättelee viereisellä hiekkarannalla autoillaan. Sille ei leirintäyrittäjä paljon mitää voine... Leirintäalueen asiakaskunnan ja tapojen muuttumisesta kertoo jotain se, että rannallaolevalle grillikatokselle kulki aikoinaan syvään urautunut ja tallottu polku. Nykyisin tuo polku on umpeen nurmettunut... Paljon hauskoja tapahtumia ja muistoja liittyy tuohon grillikatokseen, joka päässee kierrätykseen tässä tulevassa remonttibuumissa.

LIIMATAINEN HANNU 10.07.2008 19:01

Joo, saattoi olla huono hetki, mutta kyllä se oli hulvatonta menoa silloin, pari kolme vuotta sitten. Muuan m-autokunta, aikuisia miehiä, dokailivat oikein urakalla, nukkuivat osa ulkona patjoilla, möly ja meno oli hirveää. Valitukset respan pikkutytöille eivät auttaneet mitään, tuskin uskalsivat mennä edes paikalle. Toinen mikä vähän otti pannuun oli ne hanhet, vaikka se nyt alueen syy ollut, mutta koko ranta oli niin paskottu ettei sinne ollut menenmistä. Ja sitä liikennettä oli koko yön, autoja, mopoja, moottoripyöriä, fillareita.

Mutta edelleen, paikka on hieno ja sopivan matkan päässä keskustasta, kunhan asiat saatetaan tolalleen ja kuntoon niin mikä ettei voisikin leiriytyä Poroholmassa uudestaan.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.