Leiripaikat Porvoon lähistöllä?

KARPPINEN SEPPO J 04.07.2008 20:40

Tere Kaikille!

Kyselin jo aikaisemmin Turun seudun majoituspaikkoja. Hyviä vinkkejä tuli, Kiitos! Nyt tiedustelen Porvoon lähialueista. Mitkä on hyviä lapsiperheelle...vai ovatko jo täyttä kausipaikkalaisia? Kiitos etukäteen! Mukavaa Heinäkuuta kaikille!

KOSKINEN OLLI J 05.07.2008 17:43

Porvoossa ei minun tietojen mukaan keskustassa tai aivan lähellä caravanpaikkoja ole. Lähin lienee Lomaliiton Kokonniemen leirintäalue. http://www.fontana.fi/tmp_fontana_coportal_0.asp?lang=1&s=215&sua=2

Kokonniemen leirintäalue ei ole aivan kaupungissa vaan parin kilometrin päässä keskustasta Porvoonjoen länsipuolella. Alue on hieno ja lämmin etelärinnenurmikkoinen, ja hieman syrjässä kaupungin melusta, joten se on rauhallinen ja viihtyisä. Alue on Porvoon vetovoimaisuuden takia ajoittain aika täynnä, mutta vierailijoille yleensä paikkoja kyllä löytyy. Leirintäalueella ei ole omaa rantaa, eikä uimapaikkaa, eikä vesimaisemallista näkymääkään liene. Uiminen on mahdollista 2kilometrin päässä olevassa uimahallissa.

SFC_alueista lähin lienee Skeppars. Alue on kausipaikkalaisten suosima ja hieno kalliopohjainen luonnonmukaisena säilytetty ja merenranta on aivan vieressä. Ajomatka Porvoon keskustasta Skepparsiin, on mielenkiintoista kiemurtelua vanhaa hyväkuntoista kestopinnoitettua kylätietä pitkin, rannikkomaisemissa.
Jotkut pitävät puutteena sitä, että ihan viimeiset kilometrit alueelle on soratietä. http://www.skeppars.fi/skeppa.htm

YLÖNEN TERO 05.07.2008 20:54

Moro! Me oltiin viime kesänä Skepparsissa pari yötä. SFC-alue, aika rauhallinen. Kausipaikkalaisia tietenki suurin osa, mutta kyllä siellä sai yöpyä ainaki silloin vielä. Parikymmentä kilsaa keskustasta ja löytyy leirintäoppaastakin mielestäni. Edullinenkin oli. En muista oliko vain jäsenille vai miten...niin ja hyvä lapsiperheelle. Ohikulkijoille oli paikkoja hiekkakentällä.

VIERIKKO ERKKI 06.07.2008 10:38

Moro! Olimme Skepparsissa 3-4 pv ja tykkäsimme paikasta, todella hienoa kalliomaastoa ja rauhallista vaikka oli aika paljon lapsia, osasivat käyttäytyä (on kokemusta toisenlaisestakin). Saunassa oli lämpöä vaikka olis kuinka kova löylymies/nainen. Niin ja ne kausiporukan saunapuheet, kiitos niistä. Suosittelen.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.