Power Park leirintä

MERTIMO RAIMO J 01.07.2008 17:56

Tyttäreni lähti reissuun asuntoautollamme ja ajattelivat poiketa yöksi tai pariksi Power Parkin leirintäalueelle. Leirintäpaikan saaminen ei onnistunut, kun tytöllä ei ole luottokorttia, jonka numeroa he portilla vaativat. Tyttö (29 v.) ei omista luottokorttia, on lääketieteen kandi ja opiskelut siten vielä vaiheessa. Ei käynyt käteismaksu ja ajokortin tai Karavaanareiden jäsenkortin pantiksi jättäminen. Oli vain käännettävä auto takaisin tulosuuntaan ja lähdettävä pois. Nolo juttu. Onko kenelläkään kokemusta viime vuodesta, vai onko tämä jenkkitouhu tullut vasta tänä vuonna heillä käyttöön? Ilmeisesti heillä on niin paljon leiriytyjiä, että on varaa karsia asiakkaita luottokortin puuttumisen takia.

TERVO JARI 01.07.2008 18:50

http://karavaanarit-fi.directo.fi/ajankohtaista/etuteltan_puheet/matkailu_kotimaassa/?E26362M=11&x26362=27964133

Ja tuossa hakurilla lissää aiheesta: http://karavaanarit-fi.directo.fi/ajankohtaista/etuteltan_puheet/matkailu_kotimaassa/?x26362=Search&Order=-submit_date&q=Power+Park&nickMid=

Jari

Ps. Jos ei noin kelepaa, olokaa iliman, lyhyt linkkiii en viitti rueta kulijaileen, on parempaaki tekemistä ku kuliailla . . .

Ps. Noin yleisesti toi edellinen, ei henkilökohtaisesti aloituskirjoittajaa kohtaan olennakkaan . . .

MERTIMO RAIMO J 01.07.2008 19:49

No joo, kiitos linkistä. En ollut huomannut miten tämä systeemi pelaa, toivottavasti olen seuraavalla kerralla hoksaavampi.

Mutta asiaan...Näyttää olevan niin, että joskus Power Parkissa kysytään luottokortin numeroa ja joskus ei, joskus taas kelpaa käteinen, toisinaan taas ei. On vaan kurja lähteä portilta pois, kuin olisi pahaa tehnyt. Mutta kaikkeen tietty tottuu, kun tarpeeksi kauan elää.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.