Powerpark

LAAKSOLA JOUNI 11.06.2008 12:26

Mitä mieltä alueesta ?

LAJUNEN MIKA 11.06.2008 13:26

Hyvä alue mutta aika arvokas.

HAIMAKAINEN JUHA 11.06.2008 16:41

Hyvä ja siisti alue... jussina nähdään siellä....27e on toki kallis mutta jos siellä kesässä on pari yötä niin ....elämä on!!

SUOKKO OIVA J M 11.06.2008 17:38

Eihän tuo nyt kovin kallis hinta ole kun vertaa Kalajoen Hiekkasärkkien hintaa: auto+vaunu 16,00 ja 5,00/henkilö (alle 5v. 0,00).

KEMPPAINEN HENRY 11.06.2008 18:01

Kävimme viime viikonloppuna. Altaaseen ajettiin paloautolla vettä, eli se vähäinen vesi mitä oli aika raikasta, suorastaan kylmää. Muuten alue oli mitä parhain, lapset ovat suojassa, ei ole läpiajoliikennettä, mitä nyt Jorma Rangella kiertelee vaunualueella. Pari vuotta sitten ajeli Bentleyllä.

Potkulaudat mukaan, niin eipä ainakaan suomessa ole vastaantullut parempaa potkuttelualuetta. Meidän sakilla oli omalle pojalle, yksi kaverille lainaksi (ja tai isille).

Alue on alkuyöstakin rauhallinen, rytysakit ei poweriin yleensä mene. Meitäkin oli kolme matkailuajoneuvolastia, ei edes me saatu ryminää aikaiseksi. Olisiko tuo kieputuspoisto vienyt menut. On muuten sellainen paikka, että enskesänä viimestään uusiksi.

Ainoa asia mikä ihmetyttää on se, ettei puistoon ole esim. 11-15 ajalle 2:s päivän jatkolippua edullisesti (esim. puoli hintaa), majoitusvuorokausi päättyy silloin. Meistäkin olisi ostanut 7 henkeä lipun vielä sunnuntai päivälle, mutta 27 e päivälippua ei kukaan. Laitan asiasta palautetta suoraan poweriin, jos vastaavat niin kerron täällä jäsenosastolla palautteen, jos on julkaisemisen arvoista.

AHONEN AULIS 11.06.2008 20:36

Viime kesänä olimme aikeissa mennä poveriin,mutta se kariutui siihen kun paikkaa puhelimella varatessa kyselivät luottokortin numeroa. Kun meillä ei sitä korttia ollut niin jäi menemättä.Sitä korttia olisi kuulemma tarvinnut vaikka olisi mennyt paikalle ilman varaustakin. Siellä ei kuulemma käy käteinen raha eikä pankkikortti.Näin virkailija antoi ymmärtää.Terv:AA.

KOMULAINEN JORMA 11.06.2008 22:30

Kyllä siellä käteinen tai pankkikortti kelpasi viimekesänä maksuvälineeksi. Visa / Master kortilla pääset kirjautumaan aluelle sisään ja samalla sillä varmistetaan maksukykysi ja luottokelpoisuutesi.

Kuten esim. autovuokraamoissa.

Erittäin siisti ja viihtyisä alue muuten... Nähdään siellä.

-Jorkki-

KIVIAHO SALLA 11.06.2008 22:31

Pari kertaa oltu ja alue on siisti ja huoltorakennukset myös. Uimavesi on kylmää, mutta saunassa voi lämmitellä. Tosiaan, kannattaa varata paikka etukäteen, muuten sinne ei oikestaan pääse. Tai sit pitää olla varmaan "jonossa" heti kun paikkoja luovutetaan. Siitä en osaa sanoa, etteikö käteinen kävisi, mutta siihen varaukseen tarvitaan sitä luottokorttia. Alueella on asfaltoidut paikat, joten vaunun/auton saa helposti suoraan. Itse vaan pidän enemmän nurmialueista. Rankkasateilla kuitenkin parempi. Joten ei muuta kuin tervemenoa katsastamaan paikka.

KEMPPAINEN HENRY 12.06.2008 09:48

Ei ne viime vkoloppuna mitään kortteja kysellyt. Maksukin otettiin jälkikäteen pankkikortilla sunnuntaina. Itse epäilen tuon luottokortinnron olevan vakuus, että matkailija saapuu paikalle. Jos ei tule, niin varaus laskuteen sieltä luottokortilta. Tosiasia on, että juhannuksesta-koulunalkuun paikkaa ei saa kuin varaamalla. Lisänä tapahtumat, joissa paikat ovat varmaan vielä tiukemmassa.

Viimevkonloppuna vapaata oli runsaasti.

SAINIO ANU 12.06.2008 17:48

Sijainnistaan huolimatta se on myös rauhallinen. Ja lapsille riittää oheistoimintoja caravan alueen ulkopuolella mm. Powerpark sekä mikroautorata.

AHONEN AULIS 12.06.2008 21:18

Siihen sisään kirjautumiseen tarvitaan se luottokortti.Vaikka rahaa olisi taskut pullollaan ja pankkikortteja joka sormenväli täynnä niin sisään et pääse ilman sitä luottokorttia.Terv:AA.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.