Kattivankkuri.

RAJALA KEIJO 27.09.2016 11:43

Käyttäjän lisäys viestiin 27.9.2016 klo 12:06:57 Vierailimme vaimoni kanssa Kattivankkurissa 11-13.9.2016 , jälleen kerran.!!! Tullessamme paikalle ,alueisännät Erkki ja Aulikki Väisänen ottivat asiakkaat erittäin sydänmellisesti vastaan ja hoitivat asiat mainiosti. Joka kerta kun olemme olleet Kattivankkurissa on siellä ollut huippusiistiä joka rakennuksessa , wc tilat y.m. paikat. Tälle alueelle on mielestämme aina yhtä mukava tulla. Myös koko Sotkamon alueen ihmiset ovat poikkeuksellisen ystävällistä kansaa , ja liikennekultuuri on siellä esimerkillistä muita tienkäyttäjiä kohtaan.

Kiitos !!!!!!

Keijo ja Pirkko Rajala
Maalahti

PÖNTINEN PEKKA 28.09.2016 14:15
19.9. yövyimme myös Kattivankkurissa. Täysin samaa mieltä Keijon ja Pirkon kanssa! Paikat aina siistissä kunnossa ja kaikki on rakennettu laadukkaista tarpeista tyylillä ja hyvällä maulla. Todella ilo tulla tällaiselle jäsenalueelle. Joskus kun - anteeksi nyt vaan kovasti, jos loukkaan joitakin jäsenalueita - jotkut alueet näyttävät siltä, että sinne on roudattu kaikki sellainen, mitä kotona, mökillä tai työpaikalla ei enää tarvita. Niistä sitten on kyhätty alueen rakenteita.

Erikoisplussana aurausviitoilla merkatut paikat, että turvavälit toteutuvat!

Lisäksi kaikki tervehtivät myös käypäläistä hymyillen ja saunassakin saa vapaasti osallistua rupatteluun. Ei tarvitse pelätä, että vierailija vaietaan porukan ulkopuolelle.

Kertakaikkiaan mainio alue, jolle poikkeamme aina, kun matkamme vie lähitienoille.

PALM PEKKA 30.09.2016 09:58

Kaikesta muusta ystävällisyydestä ym.ym. olen samaa mieltä, mutta kun siellä sataa aina kun käymme, ihan aina. Tälle seikalle vois tehdä jotakin:):):) ITE

PÖNTINEN PEKKA 30.09.2016 13:24

Sun pitää kaima varmaan valittaa isäntävuorolaisille ;)! Meillä on vaan ollut tuuria, kun ei ole alueelle satuttu sadepäivänä.

ASIKAINEN MATTI 30.09.2016 14:46

Se on parasta antaa sateista risuja Pekalle (Pouta). Hän se niitä sateita aina meille järjestää. Viime kerralla (17. - 19.9.) oli Kattivankkurissa kyllä ihan hyvä ilma. Käveltiin Ainolan laavulle ja poislähtiessä piipahdettiin autolla vaaran laella.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.