asuntoautolla Porin Jazzeille

NÄRHI JUHA 06.04.2015 17:01

Moi

Olisi tällä kertaa ajatus pistäytyä Porissa Jazzeilla, mutta hieman mietityttää mihin asuntoautonsa saisi järkevästi parkkiin - jopa niin, että saisi jossakin vaiheessa myös nukuttua, palveluita emme tarvitse.

Mielestäni Kirjurinluodon tuntumassa on ollut joku nurmikenttä pysäköintiä varten ja joskus takavuosina joku asuntoautokin siellä on ollut - muistelenkohan omiani.

Vai onko fiksumpaa jäädä pidemmälle ja kulkea taksilla siirtymät Porissa?

Kenellä on tuorita kokemuksia, kertokaa vinkkinne.

Kiitos!

MERIKALLIO VELI-PEKKA 06.04.2015 17:45

Joo, tuoreita kokemuksia on kolmenkymmenen viime vuoden ajalta, viimeisin viime kesältä. Ja matkailuautolla. Fillarit Porissa aivan ehdottomat.

Niin kauan kuin Kaarisillan yhtenäiskoulun piha-alue kaikkine palveluineen on ollut käytössä, olemme olleet siellä. Musa kuuluu Areenalta autollekin ja kävelymatka sinne on käypänen, varsinkin kun viime kesänä ensimmäistä kertaa keksivät rannekkeen, että voi poistua konserttialueelta omalle autolle ryyp..., virkistäytymään.

Ilman palveluita näkyy useampia matkailuautoja leiriytyvän Kokemäen joen varren nurmikoille, eikä niitä kukaan ole häirinnyt.

Tuo koulun piha on ollut hyvinkin rauhallinen, järkkärit kulkevat vuorokauden ympäri fillareilla alueella ja herrasmiesmäisesti huomauttavat kyllä häiritsevästä käytöksestä. Parasta leirintää, mitä olen kokenut, etupäässä aikuista väkeä.

Itse olemme menneet koulun pihan leirintään jo keskiviikkoiltana, vaikka virallisesti aukioloaika on to-su, saa valita mieleisensä paikan ja jatseissahan on jo silloin täysi meno päällänsä. Kaiken kaikkiaan kesän kohokohta ja iltaisin pannaan jamit pystyyn Pohjanmaan poikien kanssa, tuovat mukanaan koko orkesterin.

KOSKINEN OLLI 08.04.2015 19:03

Tuo V-P:n vihjaisema Kaarisillan koulun alue on todella erinomainen, suihkut on koulun urheilusalin suihkut. ja koulun vessat käytössä. Kemssantyhjennyspaikka on jossain pihan kolkassa, selvästi merkitty, ja kemssa tyhjennetään suoraan maassa olevaan likakaivoon. http://fi.wikipedia.org/wiki/Pormestarinluoto Maantietä liikkuvalle tuo Jazz caravan alue on liputettu ohikulku/pääteillä pienillä puukeppiin kiinnitetyillä valkoisilla nelikulmaisilla lipuilla joissa vaatimaton teksti "JAZZ Caravan". ...Näin muistelen. ...Sinne ei oteta ollenkaan telttailijoita, mutta karavaanarit pääsee kaikki, jäsenkorttia ei kysellä. SFC:llä ei ole mitään tekemistä tuon kanssa, tuota ylläpitää joku urheiluseura. Edellä mainittua ahtaampi on kaupungin puoleisella rannalla oleva P-alue. Se on aivan Shell huoltamosta länteen, aivan joen varrella pieni alue. Siinä on niin kuin normaalit parkkiruudut ja normaali parkkipaikkamaksu, ilman mitään palvelua. vrk maksu kuitenkin likimain sama, Hieman ahdas asuntoautolle, mutta kyllä siihen niitä oli otettu. Alueen vieressä on ympärivuorokauden aukioleva huoltoasema-kahvila. näin luulen... ?

Käyttäjän lisäys viestiin 8.4.2015 klo 20:14:21 Niin tämä tarkoittamani maksullinen P-alue on tuossa kohdassa jossa lukee: Makasiinitori. Se on siis pelkkä parkkiruutu, taisi olla..15 € yö ?, eli kallis, mutta siinä oli tilaa!!! http://www.st1.fi/huoltoasemat?sub=pori_karjaranta

HAKALA SAMI 11.04.2015 01:04

Tuo Shell ei onneksi ole sentään 24h auki, ja tuo nurkka Porista on suht rauhallista normaalisti ... tosin Kirjurinluodosta poistuvasta porukasta suuri osa kulkee aika läheltä, kun silta on ihan vieressä.

Riippuen siitä, miten rauhallista majoitusta haluaa, selvittelisin myös mahdollisuutta pihaleirintään. Aika moni porilainen "pakenee" jazzeja ja tarjoaa asuntonsa majoitukseen, miksei siis pihaansakin matkailuautolle. Kannattaa kysellä. Noita yksityismajoituksia hoitaa porissa tuo Maisa, kannattaa kysellä sieltä. Yhteystietoja sinne ja muihinkin paikkoihin löytyy täältä http://porijazz.fi/fi/info/majoitus-ja-matkailu

HYVÖNEN JANNE-PETTERI 07.07.2015 00:47

Onko toi Kaarisillan koulun leirintä/parkki perjantaina 17.7 jo täynnä vai kannattaako yrittää mahtua sinne ? Onko kokemuksia kellään ?

NIINIKORPI ESKO 11.07.2015 12:36

Hei, Parinkymmenen vuoden tauon jälkeen taas ensimmäistä kertaa Poriin. Kaarisillan koulun piha kuulostaa sopivalta alueelta majoittua asuntoautolla. Onko tietoa veloituksesta?

HYVÖNEN JANNE-PETTERI 16.07.2015 22:47

Onko Kaarisillan koulun leirintä jo kuinka täynnä ?

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.