Leirintä alueet

VÄLIMÄKI JARMO 31.07.2014 21:33

Miksi joka alueella on näitä,meeppä vaikka vessaan niin pitäs olla korvatulpat,paasaattako te kotonakin ovia noin että melekeen saranat lähtöö ,mitä tua on,kun paukahtaa ja kuulet Perkele niin se oon minä. JV

SUNDELL REINO 01.08.2014 15:37

tämä ilmiö johtuu asenteesta. nehän ol toisten hoidettavia, joten ei mun oo väliä miten käytän. he eivät vaan tajuu et leirintämaksut kohoo kun käyttäytyy kun idioottija aiheuttaa turhaa laskua.

SAIKKONEN JYRKI 02.08.2014 15:05

No näkeehän tuon käsittelyn jäljet siitäkin et lukot moneen kertaan korjattuja ja tuskin sittenkään suostuvat lukittuun.

Toinen on sotkeminen. Tuntuu että karavaanarimiehillä emännät siivoo vessat kotona miesten käyntien jälkeen. On meinaan paperit lattialle revittynä ja vedet kans. Ja sit on vielä kengistä kurat hierottu velliks samaan kasaan.

Meillä emäntä käy hammaspesulla iltaisin alueen vessassa, mutta en voi kuvitella itse miesten puolella moista toteuttavani. Ja tämän vahvistaa moni alueen pitäjäkin- miesten vessoissa on moninkertainen siivoustarve naisiin verrattuna.

Eli (osuma)tarkkuutta veljet! Me itse siitä sotkusta kärsimme....

KARJALAINEN ALPO 02.08.2014 15:40

Kyllähän meissä käyttäjissä on monenmoista sotkijaa. Mutta mutta on myös paikkoja joissa ei siivota päiväkausiin. Nimiä mainitsematta!

VÄLIMÄKI JARMO 05.08.2014 21:57

Ähtäris oli kyltti,paperikorin yläpuolella,en nyt muista tarkkaan mitä luki,mutta jotain helpotat siivoojan työtä kun osut roskakoriin,eikä ollu paperia lattialla,vaan kuinka noille ovien paasaajille pitäs kirjoittaa,kas siinä pulma. JV

VALTONEN MARTTI 05.08.2014 22:57

Asuuko meissä (lähes)jokaisessa pieni sika joka käyttäytyy siten kun on vieraassa paikassa?

Tuo paukuttelu lienee 'minä itte' henkeä. Viis muista.

KOISTINEN TOIVO 06.08.2014 06:45

meissä asuu pieni sika. Poijjaat äläkääpä loukakko niin siistiä eläintä. Possu, jos saapi olla hyvässä karsinsssa, eikä ahtaassa, tekee tarpeensa yhteen nurkkaan, ja asuu toisaalla. Luonnossa se tonkii kärsällä maata makupalojen toivossa, ja mudassa kylpee suojellakseen nahkaa auringolta, ja hyttysiltä.. Mutta ei pyöri paskassa. Possu on älykkäämpi koiraa, ja hevoista. Olen hoitanu possuja. Oppii pirun äkkiä, miten karsinan oven saa auki, ja ei kun menoksi. Ei se paskantele samalla lailla kun inehmo levähdysalueilla ympäri vessaa. Kerran Oulun, ja Simon välillä kurkistin naisten vessaan, kun en uskonu päällikön lausumaa. Ohhoh herrajumala. mikä sotku. Miesten huussi oli siistimpi, ei siisti. Jos meillä on kotona kuri, niin pitää irrotella matkalla. Toivopoika

JANHONEN MATTI 06.08.2014 09:18

Toivolla mielenkiintoinen pointti nuo naisten vessat ja niiden sotkut.

Joskus työaikoina jututin noita siivouksen ammattilaisia ja kyselin mikä paskasin paikka siivota.

Kaikilla sama vastaus, naisten vessat.

HAAPANEN TIMO 06.08.2014 09:29

Eipä ole kokemuksia enää huonojen kokemusten jälkeen. Yleisiä vessoja emme käytä lainkaan kun autossa on siisti ja puhdas paikka toimituksille.

@timppa

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.