Karavaanitko vetäytyneet talvilevolle?

LINNAMÄKI LEA 21.11.2007 13:24

Hiljaiseksi ovat käyneet karavaanarit. Liekkö syynä synkkä pimeä syksy - kaamosmasennustako, vaiko muuten vain talvilevolle vetäytyneet? Minä tässä olen varustellut yhden naisen yksiötä talven reissailua varten. Joulukuun reissut on nyt sitten lyöty lukkoon, että maantielle vaan.. Pitäisiköhän peräkärry ottaa, että saa sen huussihomman jotenkin, kun sen tyhjentäminen on varsin ongelmallista. Eikö keräilypytty peräkärryyn ja menoksi.

LIIMATAINEN HANNU 21.11.2007 13:38

Miten niin hiljaisiksi käyneet, Lea? Täällähän me mellastamme kuin se Viertolan sonni lauma! Pelottelemassa 'pienempiämme'! Mutta ihan ystävällisesti kuitenkin! ;-)

MIKKONEN MATTI 21.11.2007 14:17

Eikö mitä, Lea. Meneillään on neuvottelu keskitetyn tervehtimissopimuksen ehdoista ensi kesäksi. Jos sopimusta ei synny, saatetaan ajautua jäsenyhdistyskohtaiseen tervehtimiseen.

LIIMATAINEN HANNU 21.11.2007 14:34

Matti, keskitetyt ovat menneen ajan mörköjä, ja yhdistyskohtaisetkin epäilyttäviä, kyllä varmempaa on mennä vain henkilökohtaisiin tervehtimissopimuksiin! Ja tervehtimisiin! ;-)

NYYSSÖNEN KAJ 21.11.2007 16:15

Hannu se oo joukkovoima ku jyllää!!

mullkii on usseempi heppa moottorisskaj

TAMMINEN MIKKO 21.11.2007 16:16

Kausipaikalla ollaan eikä missään teloilla.Siis tilkussa. Jos hyvä tuuri käy niin tänään päästään jopa saunaan ja uimaan!! No aika hiljaista täällä kyllä on! Vakio porukasta kun ei paljon ääntä lähde.

PALIN MATTI 21.11.2007 18:44

Keskitettyn tervehtimissopimukseen pitäs meän ehottomasti pyrkiä. Jokkainen yhistys valittis vuosikokkouksesa porukastaan henkilön, jolla olis kulun päälä ollessaan oikeuet tervehtiä toisten yhistysten vastaavia tervehysvaltuutettuja. Eihän siittä tulis piruakkaan, jos tien päälä miten tahansa tervehittäs. Villiintys koko homma. Ja alueila ei tervehtimisoikeuksia olis ku isännilä! Isäntä ainoastaan sais tervehtiä alueele saapuvaa toisen yhistyksen tervehysvaltuutettua. Ei muita! KJON!

VARTIAINEN JOUKO G 22.11.2007 01:09

No eihän tuolla talvileirissä tule ihan päntiönnään hypättyä mutta ei se tarkota lähellekkään sitä että täällä oltas vettävytty talvilevolle. Viiskuukauttahan tuolla leirissä tuli melkolailla yhteenmennoon vietettyä että nyt kattellaan ja ootellaan vähän aikaa talventuloa täältä kaupunki- ja merimaista käsin. Kuitenkin viimestään 7-9 joulukuuta ollaan Lempivaarassa kun on ne alueen pikkujoulutkin ja niistähän ei malta olla poikessa.

MIKKONEN MATTI 22.11.2007 10:39

Mahtaa olla melkoiset pikkujoulut, kun kolme päivää on varattu niille. Virastohommissa kuunnellaan joku työelämän kehittämisluento, juodaan kahvit torttujen kanssa ja lähdetään kotiin ennen virka-ajan päättymistä.

HYTÖNEN RAIMO 22.11.2007 12:47

Ei ole, kyllä koppiautoa ulkoilutetaan ympäri vuoden.

KORPPI SEPPO A J 23.11.2007 19:30

Tuli ajettua tänään Kuopio-Jyväskylä. Neljä (4) matkailuautoa tuli vastaan, eikä yhtään -vaunua. Heinäkuussa olis tullut 30-50 yksikköä tuolla matkalla. Hiljaista on.

KUNNAS TAPANI 23.11.2007 20:07

Sama täällä, ensi viikolla mennään taas maanantaiaamusta perjantai-iltaan. Muutama viikko meni välillä julkisilla kulkuneuvoilla kulkiessa, mutta nyt pääsen taas piirongilla reissuun.

PALIN MATTI 23.11.2007 21:43

No täälä on ainaski joka päivä monta piironkia Ikean pihasa. Vaunuja ei nävy ennään. Kesälä niitäki sielä leireili.

JÄRVINEN AIMO 23.11.2007 22:34

Täällä Äkäslompolossa täysi tohina päällä, talvikauden avajaiset huomenna ja potkukelkkailun MM kisat käynnissä. mennään niin että helemat paukkuu

KROOK ERJA 24.11.2007 23:39

Eikö mitä Lea hyvä!

Hiljaiselo netissä meidän osalta liittyy siihen, että kaikki liikenevä aika käytetään talvella kausipaikalla olevalla vaunulla, jossa ei ole ( luojan kiitos) nettiä. Tosin ajomatka sinne on hieman pitkähkö, mutta se viikonloppu vaunulla korvaa viikon etelänmatkan! Nautitaan olostamme koiriemme kanssa upeissa ulkoilumaastoissa ja ihmisille mukavat iltamenot joko luonnossa tai muissa karkeloissa vieressä. Ja huolto pelaa läpi talven. Talvivaunuilussa käytämme ihan samoja omia mukavuusvarusteita kuin kesälläkin, joten ei ole havaittavissa ongelmia veden/kemssan/lämmön suhteen. Oikein hauskaa ja antoisaa talvimatka-aikaa sinullekin, toivottavasti kemssatyhjennysongelmasi ratkeaa... T: Erja perheineen

LINNAMÄKI LEA 26.11.2007 22:22

Kiitos toivotuksista. Täs huilaan vähän aikaan lepopaikalla, ja tulin hakemaan niitä kemsantyhjennysvienkkejä. Kasetti täynnään, muttei missään ole reitin varrella tyhjennyspaikkaa osunu, vaikka kuin kyselis. Vielä 76 kilometriä tälle ilalle jäljelle, sit pistän pään vällyjen väliin, ja aamulla klo 9:00 pitää olla magneettikuvauksessa. Isken itteni sairaalan pihaan, niin vaikka yöpaitasillani hilpasen kuvaukseen.

Mut torstai aamuna se onkin sit toisessa sairaalassa kuvaukset 7:30, aivan liian aikaista mulle, mut lupasin mennä yöksi nukkuun siihen sairaalan ovien ulkopuolelle, et senkuin vain pujahdan kuvattavaksi ja jatkan unosia siel kuvauslaitteissa.

Joo, ei oo tunkoo piironkikansasta tien päällä, eikä käpälään väsy huitomaan erityisterveydystä. Kertaakaan ei ole tullut vastaan toista autoa. Kauempaa olen nähhy, mut vastaan ei ole osunut.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.