Kabe 740 T Auto on siirretty Jyväs Caravan toimesta

Martti Merikanto 10.07.2018 22:34

Moro,
Ei ole tapahtunut mitään.....paitsi, että kysyivät haluaisimmeko myydä auton johon ilmoitimme, että kyllä. Annettiin pyynti hinta ja vastausta sai odotella ja kysellä moneen kertaan. Eivät halunneet ostaa...... Ja tuolla oli vain se tarkoitus polttaa aikaa. Pyysimme myös vastatarjous ja moneen kertaa ja odottelimme vaan ei.
No nyt muistaakseni viime lauantain soitto (salainen numero) ja puhelimessa oli JC:n auton myyjä? joka antoi asiakkaalle puhelimen ja hänen kanssa keskusteltiin ja annoin tarjouksen millä autosta luovutaan. Ei ole kuulunut mitään vaikka kysyi minun numeroa.
Vaikka meille ilmoitettiin pelkkä osoite missä auto on niin ei ole mitään tietoa mikä paikka se on.
Nyt olemme päättäneet laittaa JC:n hommasta asia KRIL:n.
Eli siihen tulee mukaan tuo huonosti tehty ja lohnittu vasen kylki ja lisäksi tuo oikea kylki mikä sovittiin myöskin maalattavaksi. Lisäksi asunto-osan oven karmi mikä Dometikin "määräyksestä" kuuluisi heidän vaihtaa. Ja kaikki muut mitä on jäänyt tekemättä niin KRIL:n hommaan lisätään.
Tuosta oven karmista emme edes ole varmoja meneekö se takuuseen koska se ei sovi aika janaan. Domteicin paperissa lukee maaliskuu 2013 ja lokakuu 2013 välisenä aikana valmistuneet autot. No meidän auto on ostettu 10.10.2014 eli se siitä.
En ole kyllä eläissäni ollut tuollaisten tekijöitten kanssa tekemisessä.

Timo Haapanen 11.07.2018 07:39

''En ole kyllä eläissäni ollut tuollaisten tekijöitten kanssa tekemisessä.''

JyväsCaravanilla on aivan sama tilanne.

@timppa

Tuomo Tahkokallio 11.07.2018 09:39

Ei voi muuta sanoa kuin on sitä joillakin paljon rahaa kun kannattaa pitää kallis auto märkänemässä vuosia jossain pihassa. Onhan siitä vauriot kirjattu ja kuvat otettu aikanaan niin että ite käyttelisin ja nauttisin autosta ja reissuista ja joutopäivinä vois aina haastella riitaa korjaavien ja vakuutusyhtiön kanssa, ois ajankulua niillekin. Moinen kolari uudella autolla ei kyllä naurattas miutakaan.


Tuomo T.

Veli-Pekka Merikallio 11.07.2018 16:22

Noh, tätähän on jauhettu täälläkin kohta vuoden päivät, joten toistoa tulee väkisinkin.

Siitä huolimatta olen edelleenkin sitä mieltä, että sutta ja sekundaa ei tarvitse kenenkään hyväksyä, ja jos riippumaton tavarantarkastaja on sitä mieltä, että korjaus ei vastaa yleisesti hyväksyttyä tasoa, normaalia laatuvaatimusta, on tällaisen ammattilaisen ääntä kuultava.

Toisekseen ihmetyttää sekin, jotta onko JC niin persaukinen firma, ettei voi ostaa autoa omaan piikkiinsä ja myydä sitä edelleen kolarikorjattuna autona. Olen kuvitellut, että JC:llä olisi himpan likvidimpi liikevaihto kuin Martilla.

Noh, helppohan meidän täältä on huudella, itse se minunkin oli taisteluni taisteltava viime kesänä ja kieltämättä huuli pyöreenä ihmettelen vieläkin vakuutusyhtiön ja korjaajien joustamatonta käytöstä omassa asiassani.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.