Jouttensuvannon Loma, Kolari

Jarkko Inkeroinen 18.07.2018 19:35

Jos Lapissa matkaava karavaanari ei ole hyvin varusteltua huoltorakennusta tai vesivessoja vailla, voi Jouttensuvannon Lomaa Torniojoen rannassa suositella varauksetta! Itse ihastuimme mahdollisuuteen leiriytyä rantatörmän nurmikolle, ja etenkin kertakaikkisen mukavaan rantasaunaan! Saunavuorojen järjestyminen majoittujien kesken ei ainakaan viipymiemme parin päivän aikana tuottanut minkäänlaista kitkaa, ja puukiukaan löylyt jokimaisemassa olivat täyden kympin arvoiset. Myös alueen lupsakkaasta isännästä jäi mukava mielikuva, eikä hinnoittelussa ollut senttiäkään lapinlisää. Vahva suositus!

Liitetiedostot

jouttensuvanto.jpg
Seppo Suomi 18.07.2018 20:58

Oliko kiuas jo uusittu, alkoi jo vetää viimeisiä. Ruskaretkellä meinataan mennä sitä kautta.
@seppo

Jarkko Inkeroinen 19.07.2018 00:00

Jaa’a, käytettiin vain sitä eteläisintä, lähinnä rantaa olevaa saunaa eli muiden kolmen (vähintään) kunnosta en osaa sanoa. Mutta tästä ei ainakaan jäänyt mieleen että olisi mitenkään viimeisiään vedellyt, hyvin lämpesi ja löylyä antoi vähintäänkin tarpeeksi!

Seppo Suomi 19.07.2018 13:55

Samaa saunaa tarkoitin.

Matti Moilanen 21.07.2018 10:05

Kävimme paikalla toukokuun lopulla, kalastuskausi alkoi viikon päästä. Sauna ja vesi lämpesivät nopeasti, aamulla oli padassa lämmintä pesuvetta. Silloin me olimme vaimon kanssa kahdestaan, vasta yksi kalastaja oli perustanut vaunuleirin.

Suosittelen paikkaa. Jokivarren tietä kannattaa ajella rauhallisesti heittojen vuoksi mutta eihän karavaanarilla kiire ole.

Jyrki Impiö 26.07.2018 11:07

Joo se on kyllä kohtuuhintainen paikka. Mökissä ollut muutaman kerran. Sauna oli hyvä. Talvella puuterilumen aikaan oli hyvä pyörähtää hangessa. On kyllä hyvät muistot kyseisestä paikasta.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.