Caravan & Matkakohteita Suomi Jakso 13 SF-Caravan Kangaslampi Nastola

Jari Siltala 23.10.2020 09:41

Mukava pieni kodikas 76 paikkainen SF-Caravan alue Kangaslampi 5 km päässä Nastolasta.Hyvät sieni ja marjametsät sekä vaelluspolut ihan campingin vieressä.Kävelymatkan päässä Pajulahden urheiluopisto missä on aktiviteettejä runsaasti.Sieltä löytyy seikkailupuisto sekä Frisbeegolfrata ja paljon muuta.Videolla näkyvä Kumian koski on mukava paikka käydä vaikka patikointi retkellä.
https://www.youtube.com/watch?v=1CQpHFFQU6U&authuser=0

Juhani Backman 23.10.2020 12:47

Kiitos esittelystä oli taas ilo katsella , mukavan näköinen pieni paikka pistettiin korvan taakse kun taas reisuun lähdetään.

Toivo Koistinen 23.10.2020 14:01

Nuo esitelyt ovat siinä hyviä, että ehkä innostavat uusia karavanareita, ja miksei vanhempiakin käyttämään niiden palveluita, koska niillä ne elävät.
Ainoa mitä kaipaan olisi enemän sitä korkealla otettua kuvaa. Pysäyttele autoa ja kuvaile ilmasta Suomea.
Maailma on paratiisi
Tp

Jari Siltala 25.10.2020 00:58

Juhanille voin vilpittömästi suositella aluetta.Väki siellä oli mukavaa ja paikka tuntui heti jotensakin kodikkaalta vaikken käynyt muuta kun kuvaamassa siellä muutaman tunnin ajan.Menemme kyllä viikonlopuksi paikkaan joku kerta.Se vaan on niin outoa mennä vain noin viiden kilometrin päähän retkelle.

Jari Siltala 25.10.2020 01:08

Kiitos Toivolle kommentoinnistasi.Teen kyllä joku kerta lähes pelkän Drone videon.Nyt tuli pysähdyttyä Orilammelta tullessa Jaalassa paikallisen Myllykosken kohdalla ja siitä tulee pieni stoppi video lähiviikkoina.Monesti mennessä johonkin ei oikein malta dronea kaivella esille ja palatessa jostakin saattaa akut siitä olla tyhjät.Älä huoli Toivo kyllä tässä drone ilmakuvia on tulossa ainakin neljässä ruskan kuvaus videolla.Ensi perjantaina eli 30.10. klo.8.00 aamulla You Tubessa kanavallani Nastolan ruskaa.Siinä melko paljonkin drone kuvausta.Esitys päättyy kun uskaltaudun dronella erästä näyttävää Kyynäränojaa seuraamaan matalalla lennättämällä pienen tovin.Vaikka sen nimi onkin Kyynäränoja on se melko leveä puro paremminkin.Myös jotka olette käyneet Nastonharjulla niin sieltä saa dronella hienoa kuvaa Pikku-Kukkasjärven yltä.Että tälläistä luvassa ,muuta en paljasta tällä kertaa niin säilyy katsojilla paremmin mielenkiinto tuleviin jaksoihin ,toivottavasti ? Kiitos sinulle Toivo kun jaksat näitä katsella.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.