ABC-huoltamot

LAHTINEN ERKKI 03.11.2007 22:19

Mikähän on ollut tarkoitus, kun osa uusista huoltamoista on rakennettu tosi hankaliksi asuntoautoille ja muille yhdistelmille. Tankkauspaikka on rakennettu siten, että perävaunu tukkii kaiken muun liikenteen tankkauksen aikana ja muutenkin paikka on kovin ahdas. Myöskin parkkipaikoilta puuttuu kokonaan pitkät parkkiruudut. Ymmärrän kyllä sen, että emme ole tervetulleita ko. asemille, mutta olisi kohtuullista esim. tienvarsimainoksissa ilmoittaa asia, niin ei tarvitsisi turhaan pyöriä pienissä pihoissa. Esim. 3.tien varressa Hämeenlinnassa poiketessani ABC-asemalla tunsin itseni kovasti ei-toivotuksi asiakkaaksi.

HALMEENMÄKI JUHANI 03.11.2007 23:27

Juu, aika yleinen ilmiö että isomalla kalustolla ei pääse tankkaamaan. Tai ainakin joutuu odottamaan että muu kenttä on tyhjä että saa kurvattua pumpulle.

Lähimarketti uusi juuri parkkipaikkansa, ja poisti isojen autojen parkin samalla. Ilmeisesti ajattelivat ettei ole tarvetta, kun niissä ei ollut yhdistelmiä/busseja/kuormureita. No ei voinut ollakaan kun niissä oli aina henkilöautoja: väkeä joka käytti marketin pihaa pitkäaikaisparkkina! Paikat oli sen verran syrjässä, että niihin oli helppo parkata kun lähti edelleen paikallisbussilla töihin keskustaan...

PUMMI KATI 04.11.2007 08:08

Totta, eikä koske pelkästään aabeeseitä. Selvää on, että yhdistelmällä ajavan pitää osata peruuttaa pois sieltä minne on etuperin ajanut, mutta on se hölmöä (ja joskus vähän halvempaa) rakentaa sellaisia takkauskenttiä, jossa pitää takaperin puojotella pumpulta pois. Oli se ajoneuvo mikä hyväsä. Tuolla Somerolla on yksi sellainen. Ei se vielä mitään, että tankattuaan joutui peruuttamaan, mutta niin joutui koko kolmen jono odottaviakin. Siellä taisi, jos nyt muistan, olla korkeuttakin nippa nappa. Luulisi siihen suuntaa vielä tilaa olevan rakentaa. Pumppukatoksia.

Jorma

LINNAMÄKI LEA 04.11.2007 16:45

Ottakaappa selevää, niin yllätytte. Nimittäin ei oo kovinkaan harvinaista, että suunnittelijalla ei oo ajokorttia. Mitenkäs se voisi ees hahmottaa, minkälaisilla yhdistelmillä pitäisi päästä tankille, kun ei ite oo maitokärrii ja munamankelii kummempaa ajellu.

Ihan oikeesti, minä oon silloin tällöin "kimmastuksissani" selevittänny, kuka on paikan suunnittelijä, ja täydyn myöntee, että suu on loksahtannu pahemman kerran auki, et niin niin, nehän on suunniteltu mittojen mukaan, ei käytännön tarpeen pukaan, eikä suunnittelija tiijä liikenteessä liikkumisesta mittään, kun ei oo joulukorttii kummempaa korttia ajamiseen.

Ja toki itekkiin oon ollu virastossa töissä, missä vastaavan sorttisia suunnitelmia tehhään, joten..... ihan on elävä kontakti olemassa siihen mualimaan.

TIKKANEN MIRJA 04.11.2007 17:07

Meillä on koko kirkonkylä niin kauhea uudistuksen jälkeen että ihan itkettää. Tänään viimeksi meni hermot ku ei meinattu päästä vaunulla sieltä edes pois. Ja liikennemerkkejä on varmasti 40 erilaista kilometrin matkalla...hoh hoijaa....Enkä tiedä yhtään ihmistä jonka mielestä se uusi keskusta ois onnistunu =) Enpä usko että tälläkään suunnittelijalla oo ees autoa. On se sen verran järjettömän näköinen uudistus...

LIIMATAINEN HANNU 04.11.2007 17:28

No mutta Siskot, luottakaa vain virkamiehiin, ne eivät tee virheitä! Eikö se pääministerin neuvo ole mennyt perille? Ja kun virkamies ei tee virheitä, on hän erottamaton. Hallintoalamaiset eivät vain ymmärrä asioita, kitisevät tyhjästä ja turhista. Virkamiehen arvostelusta ja tottelemattomuudesta pitää antaa sellainen 'alamaisrikkomus' sakko, ja jos ei hallintoalamainen kerrasta opi ja ojennu niin aluksi vaikkapa puolen vuoden 'kutsu' 'uudelleenkasvatusleirille', kyllä siellä mieli muuttuu! Lapiolla ja kottikärryillä siirtämään Korvatunturia 5km etelämmäksi. Palkkana päivittäinen pakillinen kaalisoppaa, no ehkä lisukkeena pala vanikkaa! Se kasvattaa luonnetta ja uskoa hallinnon hyvyyteen, siis leireily! Sellaisesta paljon kokemuksia ja tutkimuksia tehty Father Sunshine'n aikoihin, itäisessä maakunnassa! "Arbeit macht Frei"! KJON!

LINNAMÄKI LEA 04.11.2007 17:46

Minä se sitten olisin alavariinsa tuolla "kasvatusleirillä".

NYBERG JYRKI L 04.11.2007 18:02

Aikanaan suunnittelijat piirsi uudet ajoväylät Hakaniemeen SAK-talon kulmalle, eihän siinä pystyneet eds bussit kulkemaan rinnakkain, paperilla pystyi, muttei liikenteessä.

PUMMI KATI 04.11.2007 18:07

Ei tarvitse välttämättä mennä leirille. Siihen on semmonen kirjekurssin tapainen itseopiskelutiekin. Elinkeinoilmoitus vaan maistraattiin ja ilmoitus verottajalle. Siitä se alkaa.

jorma

LINNAMÄKI LEA 04.11.2007 18:18

Ehei, se on männyttä, mikä männyttä. Ennen se piti noen tehä, muttei nykypäevänä. Ei vuosiin, tai vuoskymmeneen ennää minneen maestruatille oo tarvinna mittään elinkeinoilimotuksia tehä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.