Tulevana viikonloppuna Caravan Show - Tervetuloa Turkuun

Tulevana viikonloppuna Caravan Show - Tervetuloa Turkuun

8.1.2019

Caravan Show 11.-13.1.2019, Turun Messukeskus. Tapahtumassa laaja matkailuajoneuvo- ja tarviketarjonta, ajankohtaiset asiantuntijaluennot ja messevät messuedut.

Messut avaa perjantaina kello 10 valtiovarainministeri Petteri Orpo (ovet avoinna kello 9:30 lähtien). Avajaisissa julkistetaan Vuoden Caravan-alueet, Vuoden karavaanari ja Vuoden yhdistys.

Tervetuloa asioimaan Caravan-lehden ja SF-Caravanin osastolle C2 perjantaina kello 10-18, lauantaina kello 10-18 ja sunnuntaina kello 10-16. SF-Caravan ry:n asiantuntijaryhmän jäsenet ovat tavattavissa ja jututettavissa messujen ajan. Asiantuntijaluennot ja messuohjelma.

Osta messuilta mukaasi painotuore ACSI-opas 17,95 €. Messuilla myynnissä myös SF-Caravanin jäsentuotteet ja kansainväliset leirintäkortit.

SF-Caravanin messuosastolta saat suositut Autoliiton oppaat jäsenhintaan. Autolla Baltiaan ja Koillis-Puolaan, Autolomalle Saksaan ja Autolla Norjaan –oppaat 29 €/kpl (ovh. 37 €). Europa Camping & Caravaning 2018 tarjoushintaan 10 € ja Autolla etelään – reittiopas Välimerelle ja Tonavan rannoille tarjoushintaan 7 €. Uusi Autoillen Euroopassa –kirja ilmestyy 17.1. ja sen voit tilata messuilta ennakkoon. Kirjat toimitetaan Autoliiton toimesta suoraan kotiosoitteeseen. Postitettavan kirjan hinta SF-Caravanin jäsenille 38 € (sis. postikulun 6 €). Jätä ja maksa tilauksesi SF-Caravanin osastolla, niin saat oppaan painotuoreena suoraan kotiin.

Messuosastollamme myös muiden yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja; mm. Holiday Club Caribian etukupongit ja Hostellijärjestön maksuton kotimaan hostellikortti.

Tervetuloa!