Camping Sysmä ja SF-Caravan Kalajärvi Seinäjoelta Vuoden 2021 Caravan-alueiksi

Camping Sysmä ja SF-Caravan Kalajärvi Seinäjoelta Vuoden 2021 Caravan-alueiksi

23.4.2022

Karavaanarit ovat valinneet Camping Sysmän ja Seinäjoella sijaitsevan SF-Caravan Kalajärven Suomen parhaiksi leirintäalueiksi. Huomionosoitus on tunnustus pitkäaikaisesta ja tuloksekkaasta työstä karavaanareiden parhaaksi.

SF-Caravan ry nimeää vuosittain Vuoden Caravan-alueet jäsenäänestyksen perusteella. Jäsenäänestyksen lisäksi valinnassa huomioidaan alueiden suunnitelmallinen kehittäminen ja muu merkittävä toiminta leirintämatkailun hyväksi. Camping Sysmä nimettiin parhaaksi yleiseksi leirintäalueeksi ja Kalajärvi parhaaksi SF-Caravan-leirintäalueeksi. Vuoden Caravan-alueet julkistettiin Caravan Show -messujen avajaisissa lauantaina Turun Messukeskuksessa.

Camping Sysmä sai kiitosta aktiivisesta halustaan kehittää palveluitaan monipuolisesti eri asiakasryhmiä huomioiden. Alue on hyvin kaunis, siisti ja puhdas. Alueen asiakaspalvelu on loistavaa ja henkilökunta iloista; leirintämatkailija tuntee olonsa kotoisaksi ja tervetulleeksi. Alueella on lapsiystävällinen uimaranta, erilaisia tapahtumia ja tempauksia. Sysmän palvelut ovat lähellä leirintäaluetta. Pysähtyminen Sysmässä avaa mahdollisuuksia myös yhden kansallismaisemamme, Pulkkilanharjun, maisemareitin patikointiin ja ympäristöön tutustumiseen.

SF-Caravan Kalajärvi on loistava esimerkki aidolla pohjalaisella "kökkätyöllä" hoidetusta monipuolisesta leirintäalueesta, jossa näkyvät hyvä palveluhenki sekä kaupungin ja lähiympäristön yritysten kanssa pitkään tehty yhteistyö. Leirintäalueella osataan ottaa huomioon kaikki ikäluokat, perusfasiliteetit ovat huippukunnossa ja ystävällinen henkilökunta tietää matkailijaa kiinnostavat palvelut, tapahtumat ja menopaikat. Kalajärvi on erityisen suosittu juhlasesonkina; vappuna, juhannuksena ja keskikesän viikonloppuina.

SF-Caravan ry on matkailuajoneuvojen käyttäjien valtakunnallinen liitto, jonka jäseninä on 79 yhdistystä ympäri maan. Yhdistysten yhteenlaskettu henkilöjäsenmäärä on 66 694.

Lisätietoja:
Camping Sysmä, toimitusjohtaja Mia Tommola, puh. 0400 858 596
SF-Caravan Seinäjoen Seutu ry, puheenjohtaja Kari Ylinen, puh. 0400 667 019
SF-Caravan ry, puheenjohtaja Olli Rusi, puh. 0400 522 895
SF-Caravan ry, toiminnanjohtaja Timo Piilonen, puh. 050 592 6561