Seuraava NCT Kokemäen Pitkäjärvellä 2017

Seuraava NCT Kokemäen Pitkäjärvellä 2017

15.7.2016

53. NCT eli Pohjoismaiset Karavaanaripäivät on käynnissä Norjan Seljordissa. Yhteensä 415 yksikköä Norjasta, Tanskasta, Ruotsista ja Suomesta osallistuu Telemarkin alueella järjestettävään tapahtumaan, joka päättyy lauantaina 16.7. Ohjelmarikas tapahtuma on kerännyt perinteisten NCT-kävijöiden lisäksi myös lapsiperheitä, joita on treffiviikon aikana viihdyttänyt myös Kokemäen maskotti, Kokemäen Kolli.

Kokemäen Kolli on ollut osaltaan markkinoimassa Kokemäen Pitkäjärvellä 9. – 15.7.2017 järjestettävää NCT-tapahtumaa, jonka järjestelyvastuu on SF-Caravan Kokemäen Seudulla yhteistyössä SF-Caravan ry:n kanssa. Järjestäjät ovat liikkeellä kymmenen yksikön voimin markkinoimassa omaa tapahtumaansa ja yhtenä markkinointitempauksena tarjottiin kaikille halukkaille muurikkalättykahvit ja lähes 500 karavaanaria nautti suomalaisia muurikkalättyjä kauniissa säässä torstaina iltapäivällä heti Caramban jälkeen. Caramban PM-mestaruuden vei Suomen Elis Bussman.

Torstain infotilaisuuteen iskuryhmä kutsui karavaanareita kiertämällä keskiviikkona illalla rooliasuissa Kokemäen Kollin johdolla kortteleiden pitkissä pöydissä.

Lisätietoja NCT2017 tapahtumasta löytää verkosta sivulta www.nct2017.fi ja sivusto päivittyy ennen Lahden Caravanmessuja.