Pauli Salokankaasta Caravan-lehden uusi päätoimittaja

Pauli Salokankaasta Caravan-lehden uusi päätoimittaja

31.8.2016

Hämeenlinnalainen Pauli Salokangas, 39, seuraa Caravan-lehden päätoimittajana pitkän uran lehdessä tehnyttä Pekka Heinosta. Heinonen jää eläkkeelle päätoimittajan tehtävästä loppuvuodesta. Pauli Salokangas aloittaa työnsä lehden toimituksessa 1.9.2016. Varsinainen vahdinvaihto päätoimittajan pallilla tapahtuu marraskuun 2016 alussa.

Pauli Salokangas on tehnyt yli 20-vuotisen uran media-alalla toimittajana, tiedottajana ja yrittäjänä. Hän on työskennellyt muun muassa televisiossa, sanomalehdissä ja viestintätoimistoissa.

Koulutukseltaan Salokangas on markkinoinnin tradenomi ja viestintäassistentti. Median moniosaajana hän on perehtynyt myös verkkosivustojen rakentamiseen, sosiaaliseen mediaan sekä valo- ja videokuvaamiseen. Englantia ja ruotsia sujuvasti puhuva Salokangas on naimisissa, ja hänellä on kolme lasta.

Tulevan päätoimittajan tavoitteena on Caravan-lehden vähittäinen uudistaminen sekä sähköisen että perinteisen Caravan-median lukijoita ja käyttäjiä entistä laaja-alaisemmin palvelevaksi.  Caravan on maamme suurin leirintämatkailun perhelehti, jonka tarkastettu levikki on 58 975 (Levikintarkastus Oy 13.1.2016). Lehteä julkaisee SFC-Markkinointi Oy, joka on 100 % SF-Caravan ry:n omistama yhtiö.