SFC-alueet Tässä.fi-sovelluksessa

SFC-alueet Tässä.fi-sovelluksessa

15.5.2015

Tässä.fi kertoo missä on lähin SFC-alue, huoltoasema, avoin ruokakauppa tai Ottopiste. Ilmainen Tässä.fi-sovellus on ladattavissa omaan puhelimeen sovelluskaupasta (Windows Phone, Android ja iPhone).

Kotimainen Tässä.fi-mobiilisovellus on lisännyt palveluunsa SFC-alueet yhteystietoineen. Sovellus tunnistaa käyttäjän sijainnin ja näyttää sen perusteella lähimmät kohteet. SFC-alueet löytyvät hakusivulta hakusanalla ”SFC”. Alueita on Suomessa 62 kappaletta, ja sovellus näyttää ne automaattisesti etäisyysjärjestyksessä. Monesta alueesta löytyy myös puhelinnumero ja www-osoite, joten kohteeseen voi soittaa yhdellä painalluksella tai siirtyä selaamaan lisätietoja.

Tässä.fi -sovellus tarjoaa kattavan paketin matkalla tarvittavaa tietoa  (lähimmän ruokakaupan, huoltoaseman, Ottopisteen, Alkon, Veikkauspisteen tai apteekin). Sovellus auttaa myös löytämään perille kohteeseen. Jokaisen kohteen tiedoista löytyy painike, jota painamalla voi käynnistää puhelimen oman navigaattorisovelluksen opastamaan reitin määränpäähän.

Kattava liikennetietopaketti

Tässä.fi-sovellus tarjoaa liikenneaiheista hyötytietoa autoilijalle. Sovelluksesta löytyy koko Suomen kattavasti Liikenneviraston tiesäätiedot, kelikamerat, ruuhkatiedot ja häiriötiedotteet. Tiedot löytyvät Haku-sivun Autolla-painikkeen takaa. Melko ainutlaatuisena ominaisuutena paikkoja voi hakea myös oman reitin varrelta, sovellus osaa näyttää esimerkiksi seuraavat huoltoasemat tai ruokakaupat matkalla määränpäähän.

Ilmainen Tässä.fi-sovellus on ladattavissa omaan puhelimeen sovelluskaupasta (Windows Phone, Android ja iPhone). Linkki m.tassa.fi/lataa johtaa myös suoraan sovelluksen lataussivulle omassa sovelluskaupassa.

Tässä.fi -palvelun tuottaa kotimainen Adfore Technologies Oy. Yhteistyössä Arena Partners Oy.